Hidroizolații-terase.ro – Hidroizolatii membrana bituminoasa – Tehnologii de aplicare moderne si agenti de impermeabilizare

Prima metodă folosită de către oameni pentru a proteja elementele structurale ale unui imobil impotriva infiltratiilor de apa si umiditatea crescuta consta in aplicarea membranei bituminoase, denumita in mod traditional si smoala.

Covorul negru s-a dovedit eficient la vremea respectiva si se afla inca in topul celor mai bune materiale hidroizolatoare, astfel ca firma Hidroizolații Terase presteaza servicii de hidroizolatii membrana bituminoasa la cele mai inalte standarde. Desigur, odata cu trecerea timpului, bitumul a fost imbunatatit cu ajutorul unor aditivi speciali, devenind astfel un agent de impermeabilizare ideal pentru orice tip de lucrare.

Hidroizolatii membrana bituminoasa — Durabilitate, eficienta si costuri reduse
Membranele bituminoase se folosesc cu scopul de a preveni infiltratiile de apa ce pot afecta acoperisurile, fundatiile, terasele, subsolurile si alte elemente de constructie. Sunt ideale atat pentru cladirile noi, cat si pentru refacerea hidroizolatiilor la cladirile vechi. Bitumul folosit contine aditivi precum polimeri elasto-plastomeri si poate avea armatura din poliester sau fibra de sticla. Montajul acestor membrane se realizeaza prin termosudare, instrumentele folosite in acest sens fiind arzatorul racordat la butelii de gaz sau cu aerul cald generat de echipamente speciale.

Hidroizolatii membrana bituminoasa — Principalele avantaje
Sistemele de hidroizolatii cu membrana bituminoasa prezinta numeroase avantaje functionale, cat si de natura estetica. Bitumul este maleabil si usor de aplicat pe orice suprafata, indiferent de forma. Datorita flexibilitatii ridicate, acestea raman compacte si nu crapa, sigiland suprafetele timp indelungat, in toate cele patru sezoane. Membrana bituminoasa poate fi aplicata in dublu strat, ceea ce asigura o etansare mai eficienta si de lunga durata. Si desigur, spre deosebire de alte sisteme de hidroizolatii, membrana bituminoasa este mai accesibila din punct de vedere financiar.

Hidroizolatii membrana bituminoasa — Aspecte practice si recomandari
Pentru a obtine un strat de bitum 100% impermeabil si rezistent la actiunea apei, rezelor UV si altor intemperii este important modul in care se desfasoara punerea in opera a acestor hidroizolatii realizate cu membrana bituminoasa. Hidroizolații Terase recomanda curatarea si pregatirea in prealabil a suprafetei pe care urmeaza sa fie aplicata izolatia. Astfel, praful, urmele de apa sau alte substante, murdaria sau ramasitele fostei izolatii trebuie indepartate. De asemenea, conditiile atmosferice trebuie sa se incadreze in anumite valori pentru ca aplicarea membranei bituminoase sa fie realizata fara dificultate. Specialistii Hidroizolații Terase iau in considerare fiecare aspect, astfel ca suprafetele sunt impermeabilizate cu succes.


Hidroizolații-terase te scapa de mucegai, igrasie si degradari ale locuintei. Alege hidroizolatii membrana bituminoasa!
Deseori se intampla ca locuintele noastre sa nu fie protejate corespunzator impotriva efectelor negative cauzate de apa si factorii de mediu. De aceea, in cazul in care va confruntati cu astfel de probleme, Hidroizolații Terase este o firma care va poate oferi solutii moderne si accesibile, printre care si hidroizolatii membrana bituminoasa. Orice imobil are nevoie de un sistem de hidroizolatii durabil si eficient, care sa asigure confortul si siguranta locatarilor.

Pentru a va bucura si dumneavoastra de avantajele acestor sisteme de protectie, accesati www.hidroizolatii-terase.ro si aflati informatiile care va intereseaza.

Pentru si mai multe detalii, apelati numarul de telefon 0766 526 542 sau trimiteti un mail la adresa contact@milucon.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.