Împreună, SE POATE!: Campanie de donații echipamente IT

ECOTIC, cu sprijinul APDETIC și Rotary Club București Continental, lansează o campanie de colectare și ulterior donație echipamente IT. Campania se va desfășura în perioada 10 mai — 30 iulie 2017 și se adresează tuturor entităților care doresc să predea echipamente IT.

Unul dintre principiile de baza ale unei societăți sustenabile este reutilizarea. În sectorul IT, există un mare potențial de reorientare a echipamentelor — laptopuri, unități centrale și monitoare — dinspre companiile care își înnoiesc periodic dotarile, către beneficiari care au acces mai greu la astfel de echipamente, dar care au nevoie de soluții de digitalizare pentru a facilita accesul la educație.
În acest sens, pe 10 mai 2017, ECOTIC dă startul unei campanii de colectare a echipamentelor IT, campanie adresată tuturor entităților care doresc să predea astfel de echipamente. Formularul online de înscriere este disponibil aici.

Toate laptopurile, unitățile și monitoarele colectate vor merge pe fluxul de recondiționare al partenerilor ECOTIC și ulterior vor fi donate, la nivel național, către școli care nu dețin, în acest moment, astfel de echipamente.

Campania va funcționa în trei pași simpli:
—În primul rând, companiile care se vor înscrie în campanie vor primi documentele necesare scoaterii din gestiune a echipamentelor pe care le vor dona.
—În pasul doi, echipamentele donate vor fi recondiționate în condiții corecte.
—În pasul trei, echipamentele gata de reutilizare vor fi donate acolo unde este cea mai mare nevoie de ele.

Împreună, se poate!

Mai multe detalii pe www.ecotic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.