Incepe noua serie de cursuri video din Bucuresti, doar la DallesGO

Unul dintre cele mai importante lucruri din online in momentul de fata este continul video. DallesGO a dat startul deja la primul curs video din Bucuresti special conceput pentru fotografi, bloggeri, oameni de marketing sau pur si simplu oameni pasionati de video.

DallesGO a dat startul cursurilor video in Bucuresti

Cursurile video din Bucuresti dureaza 12 saptamani si isi propun sa invete elevii foarte multe lucruri interesante care sa ii ajute foarte mult. In primul rand, cursurile video DallesGO te invata cum sa gandesti in termeni video si ce trebuie sa faci pentru a reusi sa montezi un film, de la script, la productie si pana la montaj. Cursurile vor sa te ajute sa inveti sa spui povestea ta, a brandului pe care il reprezinti folosindu-te de videouri. De dialog, de muzica, de personaje si efecte speciale pentru ca totul sa fie la un nivel profi astfel incat sa le ramana oamenilor in minte.

Cine va fi profesor la cursurile video de la DallesGO?

Cu siguranta te intrebi cine va fi profesorul acestor cursuri video de la DallesGO din Bucuresti. Ei bine, Alex Gelehrter va fi profesor la cursurile video din Bucuresti. Alex Gelehrter este un profesionist desarvarsit, cu o experienta covarsitoare care o sa te ajute sa inveti sa faci un video de la A la Z..

alex gelehrter
Pe perioada acestui curs video din Bucuresti vei lucra la un proiect personal unde vei beneficia asistenta lui alex pe tot parcursul proietului. La finalul cursurilor video, te vei putea lauda cu un videoclip de 3 minute, reclame de 30 de secunde si un scurt metraj experimental de 5-10 minute.

Nascut in Bucuresti in anul 1967, Alex Gelehrter este fondatorul Urban Friends Republik, o platforma experiment de cercetare vizuala care combina fotografia cu graphic designul si filmul. Avand ca baza studii de arhitectura, Alex si-a consolidat formarea ca artist video la in Canada la Montreal, unde a locuit aproape 20 de ani.
Fiind pasionat de pictura, sculptura, arhitectura, fotografie, graphic design, bijuterie, publicitate si film, profesorul de la cursul video, Alex Gelehrter a explorat in proiectele sale granita dintre artele vizuale, semnand regia pentru multe videoclipuri muzicale, filme fashion, design animat pentru spectacole si concerte, documentare si expozitii foto.
De asemenea, Alex a facut campanii pentru Maria Lucia Hohan, Nissa, Lena Criveanu, a mai lucrat cu topmodelul Irina Lazareanu mai multe filme experimentale, a semnat si creat videoclipuri pentru Toma, Directia 5 si Maria Radu. Daca vrei, ii poti gasi proiectele pe site-ul www.urbanfriendsrepublik.com.

Programa pe scurt a cursurilor video din Bucuresti organizate de DallesGO este urmatoarea:

 • Curs 1: Curs introductiv
 • Curs 2: Storyboard
 • Curs 3: Preproductie
 • Curs 4: Productie
 • Curs 5: Filmare
 • Curs 6: Lumini
 • Curs 7: Montaj
 • Curs 8: Montaj
 • Curs 9: Sunetul
 • Curs 10: Efecte Speciale
 • Curs 11: Corecție de culoare
 • Curs 12: Examen final

Pentru mai multe informatii despre seria de cursuri video din Bucuresti de la DallesGO, acceseaza site-ul www.dallesgo.ro sau suna la numarul de telefon 0769.041.711.
Cursurile video se desfasoara pe Strada Ion Oteteseleanu nr.2, et.2, in Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.