Inchirieri auto Bucuresti – optiuni si avantaje

Subiectul inchirieri auto Bucuresti nu este tocmai cel mai comun cand vine vorba de optiunile de trafic in interiorul sau afara orasului. De cele mai multe ori, in cultura oamenilor exista doar conceptele de transport in comun sau transport prin masina personala. Lor li se adauga mijloacele de deplasare alternative, ce au castigat destul de multa popularitate in ultimii ani: bicicleta, trotineta etc.

inchirieri auto bucuresti 1

Ce presupune sa faci inchirieri auto Bucuresti?

Rent a car Bucuresti este o noua alternativa la transportul in comun sau prin masina personala. Este o solutie foarte des uzitata in afara tarii, care in Romania este inca la inceputuri, incepand sa infloreasca in orase precum capitala tarii, cu un numar mare sau relativ mare de locuitori si cu un trafic intens. Prin urmare, acest tip de serviciu poate salva foarte multe persoane din situatii neplacute si poate deveni o solutie foarte la indemana.

Astfel, companii specializate in servicii de rent a car Bucuresti isi pun la dispozitie ofertele de inchirieri auto pentru cei in nevoie de transport sau care necesita asistenta rutiera.

Ce tipuri de servici de inchirieri auto Bucuresti exista?

inchirieri auto bucuresti

Activitatea de rent a car Bucuresti poate fi o solutie foarte flexibila de transport. Astfel, fie ca este vorba despre tranrpoturi in interiroul orasului sau in tara, companiile de inchirieri auto pot oferi servicii in acest sens. Practic, tipurile de servicii de acest gen includ:

  • Inchirieri auto pentru transfer catre sau de la aeroport: acasta categorie de servicii include posibilitarea de rent a car Bucuresti special destinata transferului catre aeroport sau de la aeroport. Acest lucru poate fi folositor in special in contextul in care cursele de taxi de la acest punct si pana in interiorul orasului sau invers pot fi foarte costisitoare, la fel si pretul parcarii automobilului personal in parcarea aeroportului, cu atat mai mult cu cat acesta trebuie lasat in incinta pentru un numar mai mare de zile, cum este cazul vacantelor;
  • Inchirieri auto pentru transfer in Bucuresti: aceasta modalitate de inchirieri auto Bucuresti vizeaza strict transportul in interes personal in interiorul orasului si utilizarea vehiculului inchiriat asemenea unui masini proprii;
  • Inchirieri auto pentru transfer in Romania: acest serviciu include aceleasi facilitati ca punctul anterior, cu mentiunea ca acestea sunt extinse la nivelul intregii tari;
  • Inchirieri auto cu sofer: acest tip de inchiriere presupune si obtinerea in pretul platit a serviciilor unui sofer care sa asigure transportul;
  • Asistenta rutiera: tractari auto pentru situatiile in care masina personala a clientului are probleme. Acest serviciu este, de cele mai multe ori, disponibil non-stop.

Ce este necesar pentru a putea beneficia de rent a car Bucuresti?

Toti furnizorii de inchirieri auto Bucuresti vor solicita viitorilor clienti niste documente personale pe baza carora sa fie inchiriat contractul de leasing pentru autovehiculul inchiriat. Astfel, acestia trebuie sa prezine inscrisuri precum copie dupa buletin, adeverinta de salariat, copie contract de munca etc. Toate acestea servesc ca o garantie pentru furnizorul de servicii si permit realizarea unei oferte personalizate care sa raspunda dorintelor clientului, dar sa si asigure suficiente garantii de plata furnizorului. Astfel, serviicile de inchirieri auto Bucuresti devin o optiune la indeamana pentru orice persoana ce doreste sa beneficieze de transport auto chiar si fara sa detina o masina personala sau sa apeleze la mijloacele de transport in comun.

2 comments to “Inchirieri auto Bucuresti – optiuni si avantaje”
  1. Pingback: Inchirierea de masini Afla toate informatiile necesare

  2. Pingback: Ce trebuie sa stii inainte sa apelezi la serviciul de inchirieri auto?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.