Incident la bordul unei curse Blue Air care venea spre Bucureşti. Un pasager a fost imobilizat

Incident la bordul aeronavei Blue Air care zbura pe ruta Birmingham- Bucureşti, unde un pasager a devenit incoerent şi a dat semne de nervozitate, se arată într-un comunicat al companiei.

“În timpul zborului Blue Air, ce a decolat, pe 27 martie, de pe Aeroportul Birmingham la ora locală 17.42 şi a aterizat, conform programului de zbor, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti la ora locală 22.24, unul dintre pasageri a exprimat un comportament neadecvat, cu semne de nervozitate şi limbaj incoerent”, se arată în comunicatul de presă transmis de compania Blue Air.

Întrebaţi ce s-a întâmplat mai exact la bordul aeronavei şi ce reacţii a avut bărbatul, reprezentanţii companiei nu au dat detalii.

În comunicat de precizează doar că “pasagerul nu a dat semne de violenţă faţă de echipaj, ori alţi pasageri”, dar pentru siguranţă a fost imobilizat.

“Întrucât comportamentul pasagerului în vârstă de 27 de ani a continuat să se deterioreze şi respectând procedurile în vigoare, echipajul a decis imobilizarea şi plasarea lui în partea din spate a cabinei. Pasagerul nu a opus rezistenţă”, mai transmite sursa citată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.