INCIDENT la Sibiu: Codrin Ştefănescu, Eugen Nicolicea şi ministrul Bogdan Trif, huiduiţi de protestatari

Social-democraţii Codrin Ştefănescu, Eugen Nicolicea şi ministrul Turismului, Bogdan Trif, au fost huiduiţi, luni, de protestatari, la Sibiu. Liderii PSD au încercat să discute cu oamenii, însă aceştia au continuat să scandeze împotriva lor. Ministrul Turismului Bogdan Trif, împreună cu secretarul general al PSD şi cu deputatul Eugen Nicolicea participă, luni, la o conferinţă de presă la Sibiu, iar la intrarea în sediul organizaţiei locale, din centrul oraşului, au fost aşteptaţi de zeci de protestatari în zona pe care oamenii au numit-o „liberă de corupţie” şi unde se întâlesc în fiecare zi.Protestatarii au scandat „PSD ciuma roşie”, „Afară cu PSD din ţară” sau „Ruşine, ruşine”.

Codrin Ştefănescu şi ministrul Bogdan Trif, care este şi preşedintele PSD Sibiu, au încercat să discute cu protestatarii, însă aceştia au refuzat dialogul.

Liderului PSD i s-a reproşat că face parte din Guvernul Viorica Dăncilă, iar lui Codrin Ştefănescu, oamenii i-au spus că nu are ce să caute în Sibiu.

După câteva momente în care au insistat să discute, liderii PSD au plecat de la protest şi au intrat în sediul partidului.

Protestul nu s-a încheiat, oamenii fiind hotărâţi să rămână în faţa sediului PSD Sibiu până când liderii partidului vor pleca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.