Înscrie-te la cursurile Creative şi ai 25% reducere în iulie

Cursurile tale preferate sunt mai avantajoase în luna iulie. Poţi beneficia de o reducere de 25% la cursurile de managementul afacerii, marketing online şi comunicare oferite de agenţia Creative Business Management.

Primul weekend al lunii iulie, 2-3 iulie este rezervat cursului de „ Strategii practice de PR” unde vei afla ce este PR-ul, care sunt elementele de bază ale unei industrii în permanentă schimbare și ce diferențiază relațiile publice de alte domenii cu care este adesea confundat.

Cursul de vânzări şi cel de „Planificarea şi organizarea evenimentelor” vor avea loc pe 9-10 iulie. Aceste cursuri sunt acreditate ANC şi, în urma susţinerii examenului, participanţii pot obţine diplome recunoscute de Ministerul Educaţiei şi Ministerul Muncii.

„Branding emoţional”, cursul la care vei învăţa ce resorturi emoţionale poţi activa astfel încât consumatorul să fie receptiv la mesajele tale, este organizat pe 16-17 iulie. Trainerul Bianca Preda are o abordare originală şi interactivă, iar suportul de curs este inspirat din activitatea proprie în acest domeniu.

Cei care doresc să îşi perfecţioneze cunoştinţele de SEO se pot înscrie la cursul de SEO avansaţi din weekendul 23-24 iulie.

La finalul lunii, în weekendul 30-31 iulie, Ionuţ Condruz va susţine o nouă sesiune a cursului de Marketing Digital . Acest curs se adresează celor care îşi doresc să descopere modalităţile de promovare online eficiente, ce pot creşte vânzările şi imaginea unui site.

Înscrierile se fac pentru fiecare curs, în limita a 10 locuri disponibile, iar pentru grupe mai mari de 10 persoane, înscrierile suplimentare vor fi înregistrate şi programate într-o altă sesiune de formare.

Pentru înscrieri şi detalii ne poţi contacta pe adresa cursuri@cbmanagement.ro, la telefon 0743.183.353 sau pe site-ul agenţiei www.cbmanagement.ro.

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de expertiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.