Inseticidele actioneaza rapid si efficient, iar efectele sunt de lunga durata

Insecticidele sunt substante chimice utilizate pentru a combate diferite tipuri de insecte care prin natura lor distrug plantele si dauneaza culturilor.

Inseticidele actioneaza rapid si efficient, iar efectele sunt de lunga durata

Acestea fac parte din gamamai larga a pesticidelor, care cuprinde la fel substnate chimice doar ca spectrul de actiune al acestora este mai larg si pe langa insecticide se mai gasesc si erbicide sau agaricide sau fungicide.

Insecticidele au un rol foarte important in agricultura, caci acestea nu doar ca usureaza munca agricultorilor, dar ele joaca roluri si mult mai importante. Unele dintre aceste roluri ar fi tinerea sub control a anumitor tipuri de insecte care in numar mare ar putea devasta plantatii intregi. Insa mai exista si insecte a caror actiune afecteaza foarte grav sanatatea umana si a plantelor, iar aceste atrebuie eliminate.

Tipurile de insecticide oferite de pesticide-az.ro

Pesticide-az.ro este un magazin extremdeextins care ofera spre achizitie insecticide, precumsi alte substante din gama pesticidelor.

Printre substantele oferite de acest magazin se identifica cateva categorii principale si anume :

Insecticidele de ingerare care cuprind si insecticidele sistemice

Insecticidele de contact

Insecticide combinate intre cele de ingerare si cele decontact

Insecticidele de ingerare si inclusiv cele de contact sunt concepute pentru a actiona in momentul in care insecta ia contact cu substanta activa din componenta lor. Efectul pe care aceste substante il au asupra insecteloreste unul total si le anihileaza complet, realizand o protectie eficienta a plantelor

Insecticidele de contact se aplica pe plante si rolul loreste cel de a forma o structura de protectie in jurul acestora facandu-le mult mai rezistente.

Insecticidele combinate intrecele doua categorii de mai sus realizeaza un dublu efect si sunt mult mai eficiente pentru ca protejeaza plantele din toate perspectivele posibile existente.

Pesticide-az.ro – echipa de profesionalisti

Magazinul Pesticide-az.ro este la momentul actualun mare distribuitor de insecticide. Prin experienta acumulata in toti aniii de activitate pana in prezent, acest magazin poate sa ofere servicii calitative si de asemenea poate sa anticipeze necesitatile agricultorile,venindu-le tot timpul in ajutor. Acest lucru denota profesionalism, iar calitatea produselor sale este extrem de cunoscua printre agricultori.

De asemenea, echipa pesticide-az pune un mare accent si pe siguranta celor care folosesc aceste produse, prin urmare toate substantele detin certificate de provenienta si in plus respecta toate cerintele internationale in materiede protectie a oamenilor.

Produsele oferite de pesticide-az

La un simplu acces al site-ului magazinul veti putea constata ca acesta ofera o multime de produse, sub diferite forme si cu spectre diferite de actiune pentru mai multe grupe de insecte.

Veti putea gasi atat insecticide sub forma de pulbere sau granule, cat si insecticide sub forma de lichid. Acest lucru este posibil pentru ca pesticide-az detine multi clienti, fiecare dintre acestia avand propriul mod si propriile tactici de aplicare a acestor substante.

Veti realiza deasemenea si ca investitiile realizate pentru aceste insecticide sunt pe masura pentru ca astfel veti trata problemele aparute ca urmare a aparitiei insectelor, iar plantele vor fi sanatoase iar recoltere bogate.

Pentru achizitionarea acestor insecticide trebuie sa urmati cativa pasi extrem de simpli. Fie puteti sa le comandati direct de pe site-ul magazinului : www.pesticide-az.ro, fie puteti sa apelati unul dintre urmatoarele numere de telefon pentru a lua legutura cu un consultant vanzari : 0250772566, 0726214441.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.