Intrarom primește Diploma de Excelență

Recunoașterea implicării constante a companiei în dezvoltarea comunităților creativ-inteligente

Intrarom, filiala românească a Intracom Telecom, a anunțat astăzi că a primit Diploma de Excelență la Gala Smart City Industry Awards, organizată de Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate (ARSCM).

Intrarom a primit Diploma de Excelență pentru promovarea și susținerea constantă a conceptului de comunitate inteligentă. Evenimentul recunoaște implicarea și eforturile depuse de factorii de decizie, organismele guvernamentale și companiile pentru dezvoltarea comunităților inteligent-creative.
George Roussos, CEO al Intrarom, a declarat: “Suntem onorați să primim acest premiu, deoarece recunoaște abordarea holistică a conceptul Smart City de către compania noastră. Oferta noastră abordează aspectele critice ale mediului urban într-o manieră cuprinzătoare prin utilizarea, printre altele, a echipamentelor de conectivitate de mare capacitate fabricate 100% în baza de producție Intrarom din Bucuresti. Așteptăm cu nerăbdare să contribuim cu ofertele și expertiza noastră în proiecte similare pe piața românească “, a adăugat el.

Despre Intrarom

Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, și-a consolidat în mod constant poziția de vendor important al pieței de telecomunicații din România, și în prezent are aproximativ 270 de angajați și o suprafață industrială totală de 33.000 mp. Susținută de o infrastructură solidă care are la bază o investiție de 24 milioane de euro, experiența companiei acoperă următoarele linii de business: soluții la cheie pentru companii din sectorul telecomunicații, soluții integrate IT&C pentru sectorul public, aplicații personalizate și soluții pentru utilități și bănci, precum și producția de echipemante de telecomunicații.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.intrarom.ro.

Media Contacts:
Magda Mischie, Intrarom
+40.21.20.40.960 magdam@intrarom.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.