iPhone SE și iPad Pro, în curând disponibile la iSTYLE

iSTYLE – Apple Premium Reseller, cel mai important lanț retail dedicat produselor și soluțiilor Apple din România, va lansa în curând pe piața locală noile modele iPhone SE și iPad Pro, anunțate recent de Apple în cadrul unui eveniment de presă susținut în Cupertino.

iPhone SE, cel mai puternic telefon cu ecran de 4 inchi din prezent, are un design elegant și compact din aluminiu, disponibil în patru nuanțe cromatice metalizate, inclusiv rose gold (aur roz). iPhone SE beneficiază de o viteză de operare excepțională datorată aceluiași cip A9 pe 64 de biți care echipează iPhone 6s și iPhone 6s Plus, oferind performanțe de procesare duble și performanțe grafice triple față de iPhone 5s, un consum energetic mai mic ce permite o autonomie extinsă a bateriei, conexiuni wireless Wi-Fi și LTE mai rapide, o cameră iSight de 12 megapixeli cu tehnologie de focalizare Focus Pixel, funcția Live Photos™, care dă viață amintirilor dvs., și filmare la rezoluție 4K, precum și un senzor de amprentă Touch ID cu Apple Pay.

Noul iPad Pro de 9,7 inchi cântărește mai puțin de 450 de grame și este echipat cu un nou ecran Retina care beneficiază de luminozitate mai mare, gamă cromatică extinsă, reflectivitate mai mică, modul Night Shift și, în premieră, tehnologia de afișare True Tone, care ajustează automat balansul de alb pentru a asigura o experiență de vizualizare mai naturală și mai consistentă în diferite condiții de iluminare ambientală. Noul iPad Pro furnizează performanțe incredibile grație cipului A9X pe 64 de biți, care rivalizează cu procesoarele din dotarea majorității PC-urilor portabile, împreună cu un sistem audio cu patru difuzoare, de două ori mai puternic decât la iPad Air 2, o nouă cameră iSight de 12 megapixeli cu funcția Live Photos™ și înregistrare video 4K, o cameră FaceTime HD de 5 megapixeli și tehnologii wireless mai rapide. În plus, iPad Pro este compatibil cu revoluționarul Apple Pencil™ și o nouă copertă Smart Keyboard™, concepută special pentru noul iPad Pro de 9,7 inchi.

iPhone SE și iPad Pro vor fi disponibile în magazinele iSTYLE în decursul lunii aprilie, la doar câteva zile de la lansarea mondială a acestora. Disponibilitatea, prețurile exacte și alte informații actualizate vor fi comunicate în curând pe www.istyle.ro.

Despre iSTYLE

iSTYLE este cel mai mare lanț de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. În România, iSTYLE comercializează prin intermediul celor 6 de magazine retail, precum și online, gama completă de produse Mac, iPhone, iPad și iPod, împreună cu accesorii aferente, periferice și gadgeturi inteligente compatibile. iSTYLE le furnizează de peste 15 ani clienților din România servicii de cea mai înaltă calitate prin intermediul unei echipe competente de specialiști certificați și permanent instruiți la standardele Apple.

Conache Ana – Retail Manager

Pentru telefon si e-mail click aici
ISTYLE

www.istyle.ro

Contact ISTYLE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.