Iridex propune solutii performante pentru armarea asfaltului

Iridex Group Plastic, parte a grupului Iridex – lider in tehnologii de mediu, constructii civile si industriale, a organizat ieri, 9 noiembrie, seminarul de prezentare a celor mai noi tehnologii si produse geosintetice destinate armarii imbracamintilor asfaltice, alaturi de partenerul ADFORS Saint-Gobain, producator de materiale din fibra de sticla pentru armarea asfaltului.

‘Iridex distribuie si implementeaza cele mai performante tehnologii de la parteneri de marca, precum ADFORS Saint-Gobain. Saint-Gobain este una dintre companiile de top in domeniul inovatiei la nivel international, fiind mentionata in Top 100 cele mai inovatoare companii. Urmarim sa ne implicam in promovarea calitatii in domeniul constructiilor de drumuri atat de necesare pentru dezvoltarea infrastructurii din Romania’, a mentionat dl prof. dr. ing. Valentin Feodorov, director general, Iridex Group Plastic.

Circa 70 de proiectanti si constructori de la unele dintre cele mai mari companii din tara noastra au participat la eveniment, fiind interesati de alegerea si utilizarea corespunzatoare a materialelor geosintetice pentru armarea asfaltului. Iridex, cu sprijinul partenerilor sai de renume, furnizeaza cele mai noi informatii tehnice in utilizarea corespunzatoare a tehnologiilor pe baza de materiale geosintetice.

‘ADFORS Saint-Gobain ofera solutia cea mai potrivita pentru a extinde durabilitatea drumurilor cu pana la 200-300 la suta. Standardele foarte inalte de calitate in producerea materialelor geosintetice pentru armarea asfaltului sunt demonstrate prin cele mai importante laboratoare de testare din industria asfaltului la nivel mondial: EMPA si IFSTTAR. Cu peste 26 de ani de experienta si numarand intre referinte peste 300 de piste de aeroport reabilitate, ADFORS a contribuit la aplicarea a 80 de milioane de metri patrati de produse de armare a asfaltului. Consider ca Romania reprezinta o piata cu un mare potential in acest domeniu. Am inceput parteneriatul cu Iridex Group Plastic pentru a aduce pe aceasta piata noile tehnologii care cresc substantial calitatea reabilitarii de drumuri’, a declarat Martin Marecek, reprezentant Saint-Gobain — ADFORS pentru Europa de Est pe partea de produse de constructii si geotextile.

Despre Saint-Gobain ADFORS
Saint-Gobain proiecteaza, produce si distribuie materiale si solutii care sunt ingredientele cheie in diferite domenii menite sa ne faca viata mai usoara. Cu aceste materiale ne intalnim peste tot in activitatea de zi cu zi: in cladiri, transport, infrastructura si in multe aplicatii industriale. Produsele Saint-Gobain, si indeosebi ADFORS, ofera confort, performanta si siguranta, avand in vedere provocarile reprezentate de construirea durabila, eficienta resurselor si schimbarile climatice. Mai multe detalii aflati de la: www.saint-gobain.com

Despre IRIDEX
Infiintat in urma cu peste 25 de ani, Iridex Group are peste 700 de angajati si o cifra de afaceri de circa 75 de milioane de euro. Cu actionariat exclusiv romanesc, grupul executa lucrari de infrastructura la cel mai inalt standard de calitate. Iridex Group distribuie produse necesare in lucrari de constructii civile si industriale in tara si strainatate, lucrari de imbunatatiri funciare, gestiunea integrata a deseurilor, proiectare si exploatare de depozite ecologice municipale pentru deseuri nepericuloase. Iridex implementeaza proiecte de pionierat in diverse domenii: promovarea folosirii surselor de energie regenerabila, instalatii de producere de energie electrica din biogaz s.a. Mai multe detalii la: www.iridexplastic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.