JYSK România deschide cel de-al 34-lea magazin din țară la Tulcea

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, anunță inaugurarea unui nou magazin în Tulcea. Cu o suprafață totală de 1000 mp, noul magazin JYSK Tulcea din strada Babadag nr. 183 va fi inaugurat joi, 02 iunie, începând cu ora 08.00.

Deschidere JYSK Tulcea

Deschidere JYSK Tulcea

  Ne-am propus să fim cât mai aproape de cumpărătorii noștri din toate colțurile țării, atât prin intermediul magazinului online, cât și prin magazinele fizice. Începem vara cu o inaugurare importantă pentru noi, cea a magazinului JYSK Tulcea. Îi așteptăm la deschidere pe tulceni cu oferte de excepție și cu o echipă mereu gata să îi ajute să aleagă produsele potrivite. 

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, anunță inaugurarea unui nou magazin în Tulcea. Cu o suprafață totală de 1000 mp, noul magazin JYSK Tulcea din strada Babadag nr. 183 va fi inaugurat joi, 02 iunie, începând cu ora 08.00.

 

Pentru a celebra inaugurarea noului magazin, JYSK a pregătit un eveniment special. În ziua deschiderii, 2 iunie, clienții vor fi întâmpinați cu muzică, baloane, o cafea bună care să le dea energie pentru toată ziua și un croissant delicios. Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă cu umplutură naturală, pernele fiind una dintre categoriile cele mai dorite de clienții JYSK, companie recunoscută pentru calitatea produselor destinate somnului.

 „Ne aflăm într-o permanentă expansiune atât pe plan internațional, cât și local. În acest moment activăm în 41 de țări, iar în România ajungem la 34 de magazine, o dată cu inaugurarea JYSK Tulcea. Ne-am propus să fim cât mai aproape de cumpărătorii noștri din toate colțurile țării, atât prin intermediul magazinului online, cât și prin magazinele fizice. Începem vara cu o inaugurare importantă pentru noi, cea a magazinului JYSK Tulcea. Îi așteptăm la deschidere pe tulceni cu oferte de excepție și cu o echipă mereu gata să îi ajute să aleagă produsele potrivite, în funcție de dorințele și necesitățile lor”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

“Ne-am pregătit timp de o lună pentru această inaugurare și suntem entuziasmați că în sfârșit a venit momentul deschiderii! Echipa magazinului JYSK Tulcea îi așteaptă pe tulceni cu o selecție de produse de calitate, cu design scandinav modern și plăcut, care să le înfrumusețeze casele. Clienții vor găsi întotdeauna servicii de calitate și angajați care să le ofere ajutor și sfaturi în magazinul nostru”, a declarat Alexandru Catrina,  managerul magazinului.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, prin peste 2200 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 19.000 de angajați.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2016, grupul danez aniversează 37 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează un spectru larg de mărfuri casnice la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza “Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilă sau aparate de iluminat și până la lenjerii de pat, perne, fețe de masă sau șervețele.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 34 magazine, în București, Arad, Baia Mare, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Despre JYSK Romania SRL

JYSK GROUP îşi are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK GROUP are peste 2,200 de magazine şi 19,000 de angajaţi în 37 de ţări. În Germania şi Austria se numesc Dänisches Bettenlager – iar JYSK în restul ţărilor. JYSK GROUP doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Fondatorul şi proprietarul JYSK GROUP este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a LARS LARSEN GROUP este de 3.1 milioane euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.