La Fysiogand ai 5 sedinte de criolipoliza la pret de 3!

Beneficiaza si tu de super oferta celor de la Fysiogand si ai 5 sedinte de criolipoliza la pret de 3!

Clinica de remodelare corporala Fysiogand te te invita sa incerci procedura de slabire la rece. Interventia se face fara ace ori bisturiu. Si poti beneficia de o multime de promotii greu de refuzat. Astfel, te asteptam pe Soseaua Iancului Nr. 21, bloc 106, la parter. Asigura-ti locul instant si programeaza-te instant: http://www.fysiogand.ro/criolipoliza/

Despre procedura

Tratamentul prin criolipoliza aduce rezultate uimitoare datorita procesului prin care functioneaza. Aceasta este totodata o procedra medicala, cat si una de remodelare corporala. Aceasta reduce excesul de celule adipoase de sub piele intr-un mod semnificativ.

criolipoliza la pret

Criolipoliza este considerata o procedura controlata, precisa si, mai ales, fara efecte adverse adverse. Terapia este o metoda aprobata pentru prima data in 2010 pentru slabirea localizata, studiile si experienta acumulata aratand ca este foarte eficienta si sigura pentru zonele in care excesul de tesut adipos ridica cele mai mari probleme: talie, abdomen, zona fesiera sau coapse, avand rezultate excelente.

Astfel, cu ajutorul acestor 5 sedinte de criolipoliza la pret de 3, nu uita, vei elimina pana la 25% din tesutul adipos al zonei tratate, procedura fiind deci extrem de eficienta, cu rezultate ce se mentin in timp. In timpul procedurii se utilizeaza un instrument special pentru a raci anumite parti din organism pana ajunge la temperatura de inghet. Acest lucru inseamna ca procedura ingheata si distruge acele celule adipoase in plus din fiecare parte a corpului pe care ati aplicat tratament.

Astfel, in doar cateva saptamani de terapie, respectivele celule moarte grase sunt defalcate in mod natural si eliminate prin intermediul ficatului.

Cine poate efectua acest tratament?

Iti reamintim ca poti beneficiaza de super oferta de 5 sedinte de criolipoliza la pret de 3! In plus, daca te regasesti in lista de mai jos, criolipoliza la pret redus este pentru tine:

  • Femei cu distensie abdominala dupa nastere;
  • Persoanele care fac exercitii regulat, fara efectele dorite la nivelul taliei sau abdomenului;
  • Oamenii ocupati, care nu au timp sa faca exercitii;
  • Persoanele care nu pot elimina consumul alimentelor bogate in zahar, carbohidrati si grasimi, dar rezultatele cele mai bune ale tratamentului se obtin combinand criolipoliza la pret redus cu un regim alimentar sanatos;
  • Cei supraponderali (fara a avea un grad de obezitate exagerata) care doresc sa elimine grasimea de pe talie, abdomen sau de pe fata posterioara a coapselor.

Astfel, puteti beneficiaza de eficienta maxima a tratamentului doar daca il veti asocia cu un stil de viata activ si sanatos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.