Lac lemn exterior – Protectie eficienta terase si mobilier gradina cu produsele ColorMagic.ro

Lemnul folosit la realizarea mobilierului de gradina sau a celui urban, teraselor neacoperite, casutelor din lemn sau oricaror alte structuri utile in aer liber, trebuie finisat si protejat corespunzator cu lac lemn exterior recomandat si fabricat de producatorul Sikkens.

Lemnul nu trebuie supus unor tratamente speciale numai din motive estetice, ci si pentru a-i oferi rezistenta indelungata la actiunea razelor de soare si intemperiilor.
ColorMagic.ro va sta la dispozitie cu mai multe sortimente de lac lemn exterior din gama Sikkens, produse ce ofera luciu si rezistenta sporita. Produsele au o putere de acoperire mare, nu retin mizeria si nu necesita mai mult de doua aplicari.

Finisaje deosebite cu lac lemn exterior — Descopera frumusetea naturala a lemnului!
Lacul are rolul de a-i conferi rezistenta lemnului, dat fiind ca acesta poate fi afectat de substante chimice, apa, abraziune etc.
Spre deosebire de vopsea, lacul pastreaza culoarea naturala a fibrei lemnoase, oferind in acelasi timp luciu si protectie. Color Magic comercializeaza lac lemn exterior pentru diverse aplicatii , fiecare tip de lac avand grade diferite de uscare, durabilitate si acoperire.
Prin urmare, lemnul este frumos prin natura sa si nu are nevoie de finisaje speciale pentru a fi scos in evidenta, acoperirea cu lac fiind suficienta.
Ce tipuri de finisaje preferati? Lac lemn exterior pentru toate gusturile
Color Magic vine cu o gama completa de lac lemn exterior, astfel ca in urma aplicarii acestor produse veti putea obtine mai multe tipuri de finisaje:
—Satinat;
—Mat;
—Lucios;
—Semi-lucios.
Pentru obtinerea unei nuante cat mai naturale, se recomanda utilizarea lacului incolor mat, acesta fiind cel mai potrivit pentru o rezistenta deosebita si patrarea aspectului fiecarei esente de lemn.

Lac lemn exterior — Aplicare facila si rapida — Putere mare de acoperire
Aplicarea lacului trebuie efectuata cu instrumente corespunzatoare, respectand conditiile impuse de catre producator.
Asadar, puteti folosi pensula, trafaletul sau sistemul de tip spray, in functie de buget si indemanare. Primul strat trebuie sa fie cat mai subtire, iar temperatura ambientala trebuie sa fie cea specificata de catre producator.
De asemenea, nu aplicati acest lac lemn exterior in spatii unde exista praf sau umezeala, deoarece acesti factori vor afecta atat procesul de uscare, cat si aspectul estetic, particulele de praf fiind incorporate in compozitia lacului.
In ceea ce priveste cantitatea de lac necesara, tineti cont de puterea de acoperire a fiecarui produs.

Calitate garantata cu produsele Sikkens — Achizitioneaza lac lemn exterior de la Color Magic!
Lemnul se foloseste din cele mai indepartate timpuri la terase, mobilier de gradina, pavimente, casute si alte constructii similare, acesta fiind usor de prelucrat si intretinut.
Cu toate acestea, netratat corespunzator, lemnul poate fi atacat de daunatori si intemperii, slabindu-i rezistenta.
Color Magic va pune la dispozitie lac lemn exterior pentru a finisa si proteja orice constructie din acest material natural, produse pe care le puteti achizitiona la cele mai bune preturi.

Mai multe detalii despre produse si comenzi puteti descoperi accesand site-ul www.colormagic.ro
De asemenea, puteti discuta cu reprezentantii companiei la numarul de telefon
004 0724.336.280 sau la adresa de e-mail office@colormagic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.