Lapp Kabel România anunță cel de-al doilea workshop din cadrul Centrului de Excelență Lapp Group din România

Lapp Kabel România anunță data desfășurării celui de-al doilea workshop, numit ‘Soluții Lapp pentru cabluri, pături de cabluri și accesorii’, ce face parte din proiectul educațional cu o serie de 5 workshop-uri, seminarii practice și teoretice dedicate clienților Lapp și tuturor specialiștilor din domeniu, lansat la începutul anului 2017.

Primul workshop din acest proiect a avut loc pe 27.01.2017, cu tematica ‘Soluții Lapp pentru cablarea instalațiilor industriale. Proiectarea cablurilor în funcție de modalitatea de pozare’.

Programul a cuprins o serie de prezentări de specialitate, aplicații practice, precum și apariția unui invitat special din partea EPLAN.

‘Primul workshop din această serie a fost un success. Ne-am bucurat de un număr de peste 25 de participanți. Prezența lor ne-a încântat și credem că și de această dată vom reuși organizarea unui workshop de excepție care să contribuie la dezvoltarea personală a participanților, la fel ca și până acum’, a declarat Dan Ionaș, Director de Vânzări și Marketing, Lapp Kabel România.

Cel de-al doilea workshop are loc pe 28.03.2017, în cadrul Centrului de Excelență Lapp Group, situat în Universitatea Politehnica, București. Tematica workshopului reunește subiecte legate de dimensionarea paturilor de cablu, scule de prelucrat tablouri și bare de cupru, precum și prezentarea Centrului de Excelență și a meselor de lucru.

Toate înscrierile sunt gratuite. Agenda completă a evenimentului și detaliile despre modalitatea de înscriere sunt disponibile pe www.lappkabel.ro.

Dan Ionaș, Director de Vânzări și Marketing, Lapp Kabel România.

Despre Centrul de Excelență Lapp Group din România:

Centrul de Excelență a fost inaugurat pe 14.09.2016, în cadrul Facultății de Inginerie Electrică, Universitatea Politehnica din București, sub deviza ‘Viitorul este în mâinile tale!’ și își propune să-i familiarizeze pe studenți cu modul de lucru, cu procesele și cu echipamentele care se regăsesc în mediul industrial.

Despre Lapp Group:

Cu sediul central în Stuttgart, Germania, Lapp Group este furnizor lider de soluții integrate și produse recunoscute în domeniul cablurilor și tehnologiei de conectare. Portofoliul Grupului include cabluri standard și foarte flexibile, conectori industriali, soluții personalizate, tehnologie de automatizare și soluții de cablare a roboților industriali pentru fabricile viitorului, precum și accesorii tehnice. Piața principală a Grupului o reprezintă mașinăriile industriale și sectorul energetic.
În prezent, compania numără 3300 de angajați la nivel mondial, 17 unități de producție, 39 de filiale și 100 parteneri distribuitori.
Centrul de Excelență Lapp Group din cadrul Universității Politehnica, București


Agenția Națională de presă AGERPRES și Universitatea Politehnica, Facultatea de Inginerie Electrică sunt parteneri oficiali ai evenimentului.Lapp Kabel România
A1 Business Park, Aleea Camilla 11, Unitatea G2, Dragomirești Deal, Ilfov
www.lappkabel.ro

Contact :
Victoria Ghigeanu
Tel: +40(0)374 778 618
Mobile: +40(0)746 176 765
Victoria.ghigeanu@lappkabel.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.