Lapp Kabel România lansează un proiect educațional în cadrul Centrului de Excelență Lapp Group din România

Lapp Kabel România dă startul unui proiect educațional cu o serie de 5 workshop-uri, seminarii practice și teoretice dedicate clienților Lapp și tuturor specialiștilor din domeniu.
Centrul de Excelență Lapp Group din cadrul Universității Politehnica, București

Primul workshop din acest proiect va avea loc pe 27.01.2017, în cadrul Centrului de Excelență Lapp Group, situat în Universitatea Politehnica, București, cu tematica ‘Soluții Lapp pentru cablarea instalațiilor industriale. Proiectarea cablurilor în funcție de modalitatea de pozare’.

Programul cuprinde o serie de prezentări de specialitate, aplicații practice, precum și apariția unui invitat special.
Dan Ionaș, Director de Vânzări și Marketing, Lapp Kabel România

‘Deschiderea primului Centru de Excelență Lapp din România ne oferă oportunitatea începerii acestui proiect, prin care sperăm că ne vom putea aduce aportul la dezvoltarea profesională a specialiștilor cărora li se adresează workshop-urile și seminariile din agendă. Suntem, desigur, nerăbdători să începem și să aflăm feedbackul celor care vor trece pragul Centrului de Excelență’ a declarat Dan Ionaș, Director de Vânzări și Marketing, Lapp Kabel România.

Cu această ocazie, până la data de 19.01.2017, Lapp Kabel România, anunță că toate înscrierile sunt gratuite. Agenda completă a evenimentului și detaliile despre modalitatea de înscriere sunt disponibile pe www.lappkabel.ro.

Despre Centrul de Excelență Lapp Group din România:

Centrul de Excelență a fost inaugurat pe 14.09.2016, în cadrul Facultății de Inginerie Electrică, Universitatea Politehnica din București, sub deviza ‘Viitorul este în mâinile tale!’ și îți propune să-i familiarizeze pe studenți cu modul de lucru, cu procesele și cu echipamentele care se regăsesc în mediul industrial.

Despre Lapp Group:

Cu sediul central în Stuttgart, Germania, Lapp Group este furnizor lider de soluții integrate și produse recunoscute în domeniul cablurilor și tehnologiei de conectare. Portofoliul Grupului include cabluri standard și foarte flexibile, conectori industriali, soluții personalizate, tehnologie de automatizare și soluții de cablare a roboților industriali pentru fabricile viitorului, precum și accesorii tehnice. Piața principală a Grupului o reprezintă mașinăriile industriale și sectorul energetic.

În prezent, compania numără 3300 de angajați la nivel mondial, 17 unități de producție, 39 de filiale și 100 parteneri distribuitori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.