LeasingAutomobile.ro – Ford second hand – Masini performante la preturi avantajoase

Daca vrei sa achizitionezi un autoturism si nu ai timpul necesar la dispozitie astfel incat sa vizualizezi multimea de oferte de pe internet sau sa mergi in strainatate, apeleaza cu incredere la companiile de leasing care dispun de numeroase oferte in privinta achizitiei. Pentru autoturismele Ford second hand beneficiezi de numeroase posibilitati de finantare.

Puncte de referinta in istoria marcii Ford

Producatorul american de automobile fondat de Henry Ford in 1903 si-a inceput activitatea intr-o fabrica avand doisprezece investitori si un buget de 28.000 de dolari.

Acesta avea 40 de ani cand a luat decizia de a infiinta compania care avea sa devina una dintre cele mai profitabile si apreciate firme din lume.

In primii ani a lansat pe piata doar modelul Fort T la care lucrau grupuri de catre 2-3 oameni. Atentia la detalii si grija pentru satisfacere comenzilor altor companii au determinat ca aceasta sa reziste Marii Depresiuni.

Cele mai cunoscute modele produse de Ford sunt: Fiesta, Focus, Mustang, Ranger sau Edge.

In prezent, la nivel mondial, compania se afla pe locul 3 la productie de automobile.
Leasing Automobile — Intotdeauna partenerul tau la drum

Leasing Automobile este o companie romaneasca cu o experienta de peste 15 ani in domeniu de auto rulate.

Masinile sunt importate din tarile vestice, precum Germania si Luxemburg, iar inainte de a le achizitiona si a le pune la vanzare in parcul nostru auto acestea beneficiaza de o inspectie pentru a determina starea tehnica si/sau gradul de uzura.

In cazul in care masina are nevoie de reconditionari usoare, Leasing Automobile va actiona in acest sens, insa va refuza sa cumpere masini in stare avansata de deteriorare.

Un alt punct important verificat de catre specialistii nostri este documentatia. Puteti sta fara griji in aceasta privinta — toate automobilele distribuite prin Leasing Automobile detin documentatia necesara.

Pentru a satisface orice buzunar si preferinta, am lansat o serie de modalitati de a intra in posesia automobilului dorit. Astfel, puteti achizitiona prin:

-Leasing financiar;
-Comanda auto;
-Sistem de rate;
-Sistem buy back.

Consultantii nostri va vor explica ce presupune fiecare metoda de care sunteti interesati. De asemenea, acestia voi intocmi documentele si vor face toate demersurile necesare.

De ce sa apelezi la o firma de leasing?

In primul rand, ai garantia ca vei intra in posesia unui automobil cu toate actele in regula, in stare tehnica corespunzatoare.

Apoi, ar trebui sa ai in vedere o serie de costuri care se adauga in plus pe langa pretul masinii:

-Transportul dus-intors Germania;
-Cazare pentru cateva zile;
-Mancare si alte cheltuieli neprevazute;
-Numere provizorii rosii;
-Posibilitatea de a nu primi documentatia completa;â
-Riscuri de accident;
-Cateva zile pierdute pe un drum obositor.

Toate acestea, plus altele, te pot costa cu pana la 1900 de euro in plus fata.

Pe siteul Leasing Automobile puteti gasi modelul Ford Focus la promotie, de la 7.990 euro la 6.990 euro, pret fara TVA.
Ford Focus, la promotie

Acest model de tip breakeste fabricat in anul 2013 si detine un rulaj real de 179.000 de km. Motorul Diesel are o putere de 115 cp iar cilindreele au o capacitate de 1 998 cmł.

Printre dotarile standard regasim senzori de ploaie si de lumini, geamuri electrice, inchidere centralizata, pilot automat si aer conditionat.

In plus, la achizionarea oricarui autoturism marca Leasing Automobile veti primi:

-Un certificat de buna functionare;
-Revizie inaintea predarii;
-Transport in orice local tarii;
-Garantie 3 luni / 15.000 de km.

Pentru orice alte informatii cu privire la modelele Ford sau celelalte marci disponibile in parcul auto, departamentul de consultanta va sta la dispozitie telefonic, la numerele 0741 41 44 88/0741 41 44 66.

Ne puteti contacta si pe mail, la adresele:


office@leasingautomobile.ro

officearad@leasingautomobile.ro

Daca doriti sa stabiliti o intalnire cu specialistii nostri, va asteptam la showroomul din Arad, Calea Timisorii nr. 142 sau din Galati, Blv. George Cosbuc nr. 138.

Accesati website-ul leasingautomobile.ro pentru a vizualia integral ofertele disponibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.