LeasingAutomobile.ro iti spune la ce sa fii atent cand vrei sa cumperi masini SH

Ai niste bani pusi deoparte si vrei sa ii investesti intr-un vehicul care sa iti ofere confort si sa raspunda necesitatii de mobilitate? E o decizie grea, mai ales ca investitia in masini SH trebuie in parteneriat cu o dealer autorizat. LeasingAutomobile.ro iti asigura cateva sfaturi pretioase. Bugetul, motorizarea, caroseria sunt doar cateva dintre elementele principale asupra carora sa iti distribui atentia, mai ales ca investitia in modele de masini SH trebuie sa isi dovedeasca eficienta pe termen lung.

De ce tot mai multi romani aleg masinile SH?

In primul rand, sunt prea putine persoane care au economisit indeajuns cat sa isi permita o masina noua, iar multi dintre romani fug de credite bancare sau de leasing pe persoana fizica. Odata cu intrarea in Uniunea Europeana, Romania si-a deschis portile importului de masini SH din Germania, Franta, Italia, chiar si Marea Britanie.

Multi romani aleg masinile SH nu doar din cauza bugetului limitat, cat mai ales a faptului ca o masinile second hand din Germania, spre exemplu, au un pret de 2 ori mai mic pentru acelasi model decat cel comercializat in Romania de companiile de auto rulate.

Ce sa iei in calcul in decizia de a cumpara masini SH
 
LeasingAutomobile.ro, companie specializata in comercializarea de auto noi si rulate este un partener de nadejde pentru cei care considera ca au nevoie de o masina, dar nu dispun de un buget ridicat.

Experienta de peste 15 ani pe piata auto a transformat compania in cel mai vizibil brand de auto noi rulate, in gama sa regasindu-se marci precum: Mercedes, Audi, BMW, Volvo, VW etc.

In ajutorul tau, LeasingAutomobile.ro ofera urmatoarele sfaturi pretioase:

1. Bugetul, principalul argument in calea fericirii tale

LeasingAutomobile.ro te sfatuieste sa nu te arunci la o masina al carui cost de achizitie este foarte mic pentru ca s-ar putea sa investesti de doua ori mai mult in intretinere, eventuale reparatii sau schimbarea unor elemente ale motorului. In principiu, ar fi bine sa nu te arunci la o masina care are un pret egal cu bugetul tau, ci la una cu 10-15% mai putin.

2. Pentru ce am nevoie de o masina?

Este cea de-a doua intrebare la care trebuie sa raspunzi cu sinceritate. Daca nu ai familie, iti permiti un model sport, poate cu doua usi. In caz contrar, mai ales daca sotia sau prietena ta asteapta un copil, ar fi bine sa iei in considerare o masina de familie incapatoare, poate un SUV de dimensiuni reduse.

3. LeasingAutomobile.ro te sfatuieste sa iti o masina de cursa lunga.

O masina care sa te tina cel putin 10 ani nu este chiar atat de costisitoare. Cu cat gasesti un model mai nou, cu atat te vei bucura de un raport calitate-timp de utilizare avantajos. In schimb, o masina SH cumparata de la primul proprietar, in special o doamna sau un domn trecut de prima tinerete te scuteste de cheltuieli neprevazute.

4. Siguranta ta si a pasagerilor.

Modele de masini SH mai noi de 2005 sunt prevazute cu sisteme de siguranta in timpul rularii, cel putin 6-8 airbag-uri, ESP si ABS.

5.Tipul de motorizare.

Aici discutia devine si mai complexa, dat fiind faptul ca cele mai multe dintre masinile SH cu motor mare au instalatie de GPL. Daca alegi o masina pe benzina, trebuie sa iei in calcul costurile carburantului/100 de km, intretinerea motorului, injectoarele si filtrele.

Pentru o masina pe motorina, ca sa nu ai probleme cu pompa sau cu injectoarele, va trebui sa inveti sa schimbi vitezele dupa 2000 de rotatii/secunda. In orice caz, o masina cu un motor de 1998 cmc inseamna un impozit anual de doar 200 de lei, suma ce creste proportional cu dimensiunea acestuia. Si sa nu uitam de RCA!

6. Alege un cumparator care iti ofera garantie!
 
Oare cati dintre cei care isi vand masinile pe site-urile dedicate chiar ofera asta? Numai 1%. De aceea, te sfatuim sa cumperi masini SH de la distribuitori autorizati, asa cum este LeasingAutomobile.ro. Compania iti ofera si certificat de conformitate, eliberat de propria echipa de specialisti in diagnoza auto.

Leasing Automobile, etalonul calitatii la pret accesibil in vanzarea de masini SH

Experienta de peste 15 ani a companiei a facut fericiti sute de clienti care cumpara, lunar, la pretul corect, masina pe care si-au dorit-o. Majoritatea modelelor de masini SH sunt importate din Germania si alte tari vestice, precum: Belgia, Monaco, Austria s.a.m.d.

Date de contact

Daca iti doresti o masina trainica, sigura, la un pret pe care ti-l poti permite, alege LeasingAutomobile.ro! Oricand ne poti contacta pentru mai multe detalii pe  office@leasingautomobile.ro sau la un showroom apropiat tie:

Arad — 0741 41 44 66

Galati — 0741 41 44 88

Website: www.leasingautomobile.ro

,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.