LeasingAutomobile.ro – Masini de vanzare rulate si performante de la producatori germani

Masina este cel mai bun prieten al omului modern, aceasta fiind utila in orice situatie care presupune deplasarea pe distante scurte sau lungi intr-un timp cat mai scurt.

Pentru ca siguranta si confortul sunt prioritare, toata lumea cauta masini de vanzare cat mai performante, dar si cat mai avantajoase din punct de vedere financiar.

Avand in vedere faptul ca investitiile pentru achizitionarea si intretinerea unei masini sunt semnificative, LeasingAumobile.ro vine in ajutorul celor interesati cu o gama variata de masini second hand importate din Germania si alte tari europene, la preturi foarte bune.

LeasingAutomobile.ro — Parc Auto cu masini de vanzare la preturi avantajoase

Dat fiind ca flota auto detinuta de Leasing Automobile este una cat se poate de variata, aveti posibilitatea sa alegeti modelul preferat de masina, la preturi avantajoase.

Marea majoritate a acestor masini de vanzare sunt importate din Germania, dar chiar daca sunt rulate, acestea se afla intr-o stare functionala excelenta.
Fiecare autoturism este supus reviziilor si verificarilor unor echipe de specialisti cu experienta si detine un istoric real complet. Asadar, daca vreti o masina prestigioasa  si complet dotata, Leasing Automobile — dealer autorizat — va recomanda Parc Auto din orasul Galati.

Masini de vanzare la preturi avantajoase — Modalitati de plata

Pentru ca achizitia une masini second hand sa nu implice eforturi financiare considerabile, firma Leasing Automobile detine un sistem flexibil in privinta posibilitatilor de a intra in posesia unui autoturism.

Asadar, acest dealer va ofera masini de vanzare prin leasing sau rate, in cazul in care nu detineti suma integrala in momentul incheierii contractului de vanzare. Pentru a lua cea mai buna decizie, consilierii acestei firme va stau la dispozitie cu recomandari si informatii, astfel ca veti cunoaste inca de la inceput alternativele pe care le aveti.

Care sunt avantajele achizitiei masini de vanzare prin LeasingAutomobile.ro

Toti cei care apeleaza la serviciile si masinile comercializate de catre Leasing Automobile, beneficiaza de:

* Istoric si date tehnice reale;
* Consultanta si informatii complete;
* Incheiere formalitati intr-o singura locatie;
* Costuri de achizitie mai mici;
* Achizitionare prin sisteme de leasing financiar sau credit auto;
* Sistem Buy Back;
* Transport asigurat si gratuit pe intreg teritoriul Romaniei;
* Garantie 6 luni pentru cutie si motor (pentru masini  cu cel mult 5 ani vechime si 180.000 km rulati).

Masini de vanzare pe stoc sau la comanda — Propmtitudine si profesionalism garantat!

Desi gama de masini comercializata de Leasing Automobile este variata s-ar putea ca anumite modele sau marci de masini sa nu fie pe stoc.
In aceasta situatie, reprezentantii firmei auto pot comanda modelul de autoturism in cel mai scurt timp, oferindu-va toate informatiile necesare despre acesta inainte de a finaliza comanda.

In cazul in care ati incerca sa achizitionati dvs. o masina din strainatate, cheltuielile si stresul ar fi greu de suportat, motiv pentru care mai bine lasati toata operatiunea pe mana unui specialist cu experienta vasta in domeniu.
Pentru mai multe detalii despre masini de vanzare, parteneri si modalitati de plata, accesati  www.leasingautomobile.ro.

De asemenea, puteti oricand sa vizitati cele doua shoroom-uri din tara sau sa luati legatura cu reprezentantii acestora la numerele de telefon:
Showroom Galati: 0741 414 488
Showroom Arad: 0741 414 466

Date firma:
S.C. ROMBRAC AUTOMOBILE SRL
Numar Registrul Comertului : J17/243/2015,
Cod fiscal RO34139233

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.