Legendarul TIESTO, primul headliner UNTOLD 2016

UNTOLD 2016, 4 zile de festival, 5 Regi ai genului electronic-dance-music.

Primul headliner anuntat pentru UNTOLD 2016 este legendarul TIESTO.
După o primă editie catalogată de fani drept cea mai intensă experientă trăită vreodată în România, UNTOLD creste standardele pentru edita a doua în primul rând la capitolul artisti. În 2016, preferintele fanilor sunt pe primul loc, iar topul realizat de acestia în perioada de pre-înregistrare prinde acum contur si devine realitate. Cele 4 zile de festival vor aduce 5 headlineri EDM, 5 dintre cei mai doriti artisti de către publicul din România si în special, de către publicul UNTOLD. În plus, ne propunem să crestem nivelul la toate capitolele si scenele din festival, iar în ceea ce priveste artistii invitati, pe main-stage, pe lângă artistii EDM vom avea în timpul zilei si live acts cu artisti aflati în topul preferintelor fanilor UNTOLD.

Tiesto, primul headliner anuntat pentru UNTOLD 2016 este unul dintre primele si cele mai puternice nume ale genului, iar în perioada următoare se vor alătura si ceilalti 4 regi ai EDM-ului ce vor fi prezenti în vară la Cluj-Napoca, precum si alti artisti din line-up.

TIESTO a fost desemnat de-a lungul carierei sale Cel mai bun DJ din toate timpurile de Mixmag, Nr. 1 DJ de către Rolling Stone sau primul The Legend desemnat de către DJ Magazine, în urma voturilor fanilor invitati să-si aleagă DJ-ul preferat al ultimilor 20 de ani.

El a evoluat o dată cu scena care l-a consacrat, pornind initial de la trance, popularitatea lui continuă să crească de la an la an si pe piata mainstream, pop, EDM, progressive trance.

În prezent, TIESTO este prezent la toate marile festivaluri de muzică si are colaborări cu Kanye West, Coldplay, Katy Perry, Martin Garrix, John Legend si multi altii. The best night in the world e promisiunea pe care le-o face fanilor care participă la showurile lui, încă de la începutul carierei sale si până astăzi, după 22 de ani.

Abonamente UNTOLD 2016
Primele abonamente pentru UNTOLD 2016 s-au pus în vânzare în urmă cu trei luni, iar până în prezent peste 26.000 de fani si-au achizitionat abonament, fără să cunoască line-up-ul festivalului. Pe siteul www.untoldfestival.com sunt acum disponibile 2.000 de Abonamente din categoria PreSale la pretul de 300 lei + taxe si un număr limitat de Abonamente VIP la pretul de 500 lei + taxe, ambele în varianta printed at home sau prin reteaua Eventim. Ulterior vor fi disponibile si bilete de o zi însă numărul acestora va fi limitat.
UNTOLD, senzatia muzicală a verii în România, transformă orasul Cluj-Napoca în destinatia de vacantă preferată a tuturor între 4-7 august 2016 cu peste 100 de ore de muzică hot, cele mai mari nume din topurile muzicale internationale si experiente inedite.

Despre UNTOLD
Editia a doua UNTOLD va avea loc în 4-7 august 2016, iar pe scenele festivalului de la Cluj-Napoca vor urca cei mai mari artisti din topurile muzicale internationale. Prima editie a festivalului a impresionat peste 240.000 de oameni între 30 iulie — 2 august 2015 la Cluj-Napoca. În Capitala Europeană a Tineretului 2015 au urcat pentru prima dată pe aceeasi scenă în România, patru dintre cei mai îndrăgiti artisti electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA si DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, alături de alti peste 150 de artisti internationali si nationali. Mai multe informatii pe www.untoldfestival.com
CONTACT:
Stefana Giurgiu
PR Manager UNTOLD Festival
stefana@untoldfestival.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.