Legislatia UE cu privire la siguranța și securitatea transporturilor în Europa

Siguranța și securitatea reprezintă prima grijă a companiilor de transport, deoarece clienții au așteptări pe măsură. Unul dintre rolurile Comisiei Europene este să asigure că aceste așteptări vor fi satisfăcute. Crearea unui mediu sigur pentru transport este esențial pentru cetățenii europeni, de aceea Comisia se străduiește să asigure anumite standarde.

Aerian

Transportul aerian este unul dintre cele mai sigure, iar datorită acestui fapt este cel mai cautat tip de transport. Politica UE asigură un nivel înalt de siguranță pentru pasageri, promovând eficiente din punct de vedere al costului, dar și sigure.

Terestru


—Rutier

Transportul pe șosea este cel mai răspândit, dar și cel mai predispus la accidente. Comisia a fost foarte activă în promovarea regulilor și a standardelor de siguranță pentru a micșora numărul fatalitățiilor în cazul accidentelor pe șosea.

—Feroviar

Șinele europene se numără printre cele mai sigure din lume. Politicile europene se străduiesc să mențină standarde înalte și este important să fie urmate de toate țările, pentru a se ajungă într-un final la un spațiu feroviar comun pe tot continentul.

Marin

În domeniul maritim, siguranța pasagerilor și a navelor comerciale sunt de o importanță capitală. Comisia a dezvoltat treptat politici în legătură cu siguranța ca răspuns la câteva accidente majore de nave, încă din 1990.

Siguranța transportului în Europa

Siguranța transportului este un subiect destul de sensibil, care vizează atât clienții, cât și companiile care oferă aceste servicii. Este un drept obligatoriu acela de a avea posibilitatea să călătorești fără frica de a fi victima unui atac. Un alt aspect foarte important este faptul că trebuie respectată intimitatea atât a celui care călătorește, cât și a persoanei care folosește serviciul de poștă. Tehnologiile moderne oferă posibilitatea de a face măsurile de siguranță mult mai confortabile, dar și mai rapide.

Este important de reținut faptul că o companie care se respectă, așa ca Eastlines, face tot posibilul să asigure transportul coletelor în siguranță. Această companie se ocupă cu transportul coletelor între Anglia și România. Mai multe informații pe pagina facebook Eastlines— https://www.facebook.com/Eastlines-Serviciul-de-coletarie-301325693309573/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.