LexCars.ro – Nu crede si cerceteaza inainte sa iti cumperi un BMW M4

Aceasta este deviza oricarui pasionat de masini performante. Teama de inselaciunile samsarilor determina tot mai multi potentiali cumparatori de masini performante sa caute ajutor la un dealer autorizat.

Povestea unui tanar doritor sa-si achizitioneze un automobil marca BMW M4 clarifica experienta acestuia in privinta achizitiei unei masini performante prin intermediul serviciilor disponibile in cadrul companiei Lex Cars.

Aveam ceva bani, dar nu stiam prea multe despre masini si nu imi doream sa investesc prea mult

Proasta decizie. Nu aveam incredere in website-urile care aveau tot felul de anunturi despre masini de vanzare, asa ca am mers la un targ de masini de la mine din oras.

In timp ce cautam din priviri masina perfecta, am fost abordat de un tip, care tot striga ‘masini de vanzare, domnu, masini de vanzare din Germania’.
Am incercat sa-l evit, dar tipul era foarte insistent si am acceptat in cele din urma sa vad masinile scoase la vanzare.

Imediat am vazut un Volkswagen Golf si l-am intrebat din ce an e si cat ma costa. Prea multe nu ma interesau atunci. ‘E din 2008, da o dau ieftin, 2500 de euro’. M-am uitat prin masina, mai mult la indemnul tipului care o vindea. Era nou-nouta, daca te uitai doar in interior. Nu m-a interesat daca are toate actele in regula, daca a fost implicata in vreun accident major, nici macar cati proprietari a avut sau cati kilometri are. Astazi consider ca decizia mea nu a fost responsabila.

Am platit si am plecat cu masina — A fost prima si ultima oara cand am fost inselat de samsari

Masina a functionat foarte bine in primele doua luni. Pana cand am observat ca aluneca usor pe partea din dreapta spate. Am ignorat toata defectiunea cateva zile, dar nu mai puteam continua asa, riscam sa lovesc alte masini in trafic sau sa provoc incidente foarte grave.

Problema a fost rezolvata cu un drum la service. Acolo lucra un prieten de-al meu si am avut parte de un tratament special. Am fost socat cand mi s-a spus ca are numeroase probleme. Masina trebuia revopsita, avea si ceva probleme la motor si bineinteles problema cu directia.

Cand i-am aratat prietenului meu mecanic actele masinii, am aflat cu groaza ca avea un alt proprietar decat cel de la care am cumparat-o si ca era imposibil sa o inmatriculez pe numele meu.

Am incercat sa-l sunt pe samsar, dar nu mai era atat de amabil ca atunci cand am cumparat masina. Dupa cateva saptamani am reusit sa scap de masina.
Cam asta e patania mea cu samsarii.

In cele din urma, am reusit sa imi gasesc o masina mult mai buna de pe website-ul firmei Lex Cars

Mi-am cumparat un BMW M4 care respecta toate caracteristicile unei masini rulate premium.

Lex Cars detine un parc auto in orasul Targu Mures si ofera consiliere personalizata in vederea cumpararii masinii potrivite in functie de necesitati si de bugetul clientului.

Chiar daca mi-am luat un BMW M4 din anul 2014, specialistii de la Lex Cars mi-au permis sa o achizitionez printr-o firma de leasing. Asa ca daca iti cauti o masina noua sau rulata premium, iti recomand, din proprie experienta firma LexCars.

LexCars.ro — Date de contact

Website: www.lexcars.ro
Telefon: 0745 145 250

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.