Libraria Libris anunta Fluturi 3

Cu ocazia lansarii volumului 3 al romanului Fluturi, Libris.ro se implica intr-un nou proiect de caritate.

Lansarea noului volum din romanul Fluturi este o ocazie ideala pentru echipa Libris sa se implice intr-un nou proiect de responsabilitate sociala. Un procent de 3% din castigurile obtinute din incasari vor merge in urmatoarele 3 luni catre Asociatia Umanitara “Dreptul la Viata” din Huedin.

fluturi volumul 3

Cartile Fluturi de Irina Binder

Libris.ro in colaborare cu autoarea cartii Irina Binder transforma lansarea romanului Fluturi intr-o oportunitate de a schimba vietile oamenilor. Un procent din totalul incasarilor in urma vanzarii romanului va fi donat asociatiei Dreptul la Viata din Huedin. Aceasta asociatie a fost aleasa chiar de catre autoare care este implicata activ in acest proiect. Irina Binder declara:

“Propunerea celor de la Libris de a dona 3% din vanzarile cartii Fluturi unei Asociatii Umanitare m-a bucurat nespus si mi-a confirmat inca o  data ca Libris este o librarie pentru care nu conteaza doar profitul ci si satisfactia de a darui, de a ajuta si de a-i inspira si pe ceilalti sa faca lucruri frumoase. Am vazut in aceasta propunere ocazia perfecta pentru a sustine Asociatia Umanitara Dreptul la ViaTa din Huedin, o asociatie de care sunt atasata sufleteste deoarece aparitia acesteia a fost inspirata chiar de cartea Fluturi si de actiunile caritabile in care m-am implicat. Alaturi de membrii acestei asociatii am adus bucurie in multe suflete si am mobilizat si alti oameni sa ni se alature. Multumesc echipei Libris pentru o sansa atat de frumoasa si pentru ca astfel si Fluturi 3 va insemna continuarea unei povesti care a schimbat in bine vietile unor oameni!” Irina Binder.

Libris.ro s-a implicat in proiecte de responsabilitate sociala inca din anul 2014, cand s-a alaturat campaniei de reducere a ratei mortalitatii infantile din Romania, campanie desfasurata sub patronajul Organizatiei Salvati Copiii.

Fluturi, bestseller pe piata de carte din Romania

Lansat in urma cu 3 ani in Decembrie, romanul Fluturi se mentine in topul celor mai de succes carti din Romania in ultimii ani. Cea mai mare librarie  online din tara, Libris.ro a fost alaturi de fanii romanului de la aparitia primelor doua volume si acum a oferit cititorilor posibilitatea de a achizitiona primele 1000 de exemplare ale volumului 3 cu autograful autoarei. Fluturi volumul 3, cartea semnata de Irina Binder, a devenit, in doua zile de la lansarea ei pe piata de carte din Romania, bestseller. Nu mai putin de 10.000 de exemplare au fost comandate in 24 ore, doar de pe libraria online Libris.ro.

Despre Libris.ro

Libris.ro este cea mai mare librarie online din Romania si divizia online a Libris SRL. A participat la proiecte si initiative de responsabilitate sociala inca din anul 2014 si ofera iubitorilor de carte peste 120.000 de titluri de carte in limba romana sau engleza.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.