Libraria online Libris anunta reducerile de vara

Reduceri de vara in libraria online Libris.ro la peste 7500 de titluri de carte de la 16 edituri

Libris.ro anunta in luna iuLie 2016 o campanie de reduceri promotionale care cuprind un numar de peste 7500 de carti de la 16 edituri. Campania include reduceri de preturi de pana la 89% oferind sansa iubitorilor de carte sa achizitioneze titlurile care nu trebuie sa lipseasca din nici o biblioteca, la preturi accesibile.

reduceri carti

Libris.ro continua promotiile cu care si-a obisnuit clientii si in vara anului 2016

Reducerile de vara a celei mai mare librarii online includ un numar de 16 mari edituri din Romania si un total de peste 7500 de titluri din toate categoriile disponibile pe site. Promotia nu se aplica si pentru categoria cartilor tehnice. Echipa Libris a inceput campaniile de promotii inca din luna iunie si le  continua pe tot parcursul verii pentru a oferi iubitorilor de literatura sansa de a se relaxa in vacanta cu o carte buna.

Editurile participante la campanie includ reduceri cuprinse intre 20% si 89%

Campania cuprinde volume si titluri ale unor autori de talie internationala si bestseller-uri pe care orice iubitor de literatura trebuie sa le aiba in biblioteca si in colectia personala. Editurile care participa la promotiile celei mai mari librarii online din Romania anunta reduceri semnificante la un numar mare de titluri cunoscute si specializate pe anumite domenii.

  • Editurile BIBLIOTECA POLIROM, HUMANITAS, POSEIDON si ARAMIS aplica reduceri cuprinse intre 20 si 25% pentru sute de titluri din diverse categorii printre care si cele dedicate pentru copii, inclusiv manuale scolare;
  • Editura UNIVERS si ALL anunta reduceri de 27% la toate volumele publicate;
  • LITERA, EPICA si INTEGRAL taie preturile cu pana la 30% la peste 2000 de titluri din 20 de categorii;
  • AQUILA reduce toate titlurile cu 30%;
  • LEDA aplica acelasi discount si pentru volumele lansate special pentru adolescenti.
  • CORINT incurajeaza iubitorii de istorie sa achizitioneze carti la reduceri de pana la 30 %;
  • Eeditura DIDACTICA PUBLISHING HOUSE taie preturile cu pana la 27%-40%.
  • NEMIRA anunta reduceri substantiale de pana la 89% la un numar mare de titluri;
  • Editura RAO pana la 55%.

La aceasta promotie de vara se alatura si editura ASCENDENT cu oferte de -40% la peste 20 de titluri.

Peste 7500 de titluri disponibile pe Libris.ro in oferta verii se pot achizitiona la preturi speciale si acopera toate categoriile, de la literatura pana la carti pentru copii si manuale.

Despre Libris.ro

Libris.ro este divizia online a companiei Libris SRL si cea mai mare librarie online din Romania. Aceasta librarie pune la dispozitia iubitorilor de carte peste 120.000 de titluri in limba romana sau engleza. Libris.ro este singurul magazin online din tara unde transportul pentru orice comanda este permanent gratuit indiferent de valoarea acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.