Libris mai aproape de clienti

Din 16 ianuarie 2017 Libris are un site nou.

libraria online librisDescopera noile facilitati de pe platforma online a celei mai de incredere librarii virtuale din Romania: Libris.ro.

Incepand de luni, 16 ianuarie 2017, Libris pune la dispozitia tuturor iubitorilor de carte, muzica romaneasca si straina si dvd-uri cu filme un website modern, prietenos si cald, menit sa faca vizita clientilor printre rafturile virtuale cat mai placuta si usoara.

Astfel, noua interfata digitala vine cu o serie de imbunatatiri: un sistem de puncte prin care Libris va rasplati fidelitatea clientilor sai, un motor de cautare avansata, o pagina de client actualizata, in care se vor regasi date despre facturi si comenzi, comentariile inregistrate pe site, posibilitatea de a detine mai multe adrese pentru expedierea comenzilor, precum si incarcarea unei imagini de tip Avatar, pusa la dispozitie de Libris, astfel incat contul dumneavoastra sa fie personalizat si atractiv.

Totodata, incepand din 16 ianuarie, veti putea descarca direct din contul de client Libris toate ebook-urile comandate, nu doar prin intermediul adresei dumneavoastra de e-mail.

Cei interesati vor putea rasfoi online circa 10.000 de titluri de carte din diferite domenii de activitate.

Echipa Libris a pregatit si imagini video pentru o parte din jocurile destinate celor mici.

Astfel, noul site este un instrument online optimizat, dinamic si prietenos, mult mai adaptat la nevoile clientilor, putand fi accesat de pe orice computer, tableta sau smartphone.

In plus, ramanand fideli principiului care i-a calauzit in toti cei sapte ani de existenta, reprezentantii Libris Brasov ofera in continuare transport gratuit prin curier rapid oriunde in tara, la toate comenzile ce ating pragul minim de 30 de lei.

“Din respect pentru oameni si carti!”

Loredana Tudor
Marketing Manager
loredana.tudor@libris.ro

,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.