5000 de carti sub 10 lei: Lichidari magazin Libris

Peste 4800 de titluri de carte au, pe Libris.ro, preturi care nu depasesc 10 lei. Iubitorii de lectura pot cumpara volume apartinand celor mai diverse zone de interes!

carti la lichidare de stoc

Numai la cea mai mare librarie online din Romania puteti gasi, la preturi care intrec orice concurenta, carti de fictiune si nonfictiune, carte stiintifica, carte tehnica, opuri de arta, memorii, biografii, jurnale, titluri pentru si despre copii, carte spirituala si dezvoltare spirituala alaturi de alte carti apartinand domeniul socio-uman.

Puteti cumpara Patru barbati plus Aurelius, romanul ultimului cititor de pe planeta, scris de Doina Rusti. Gasiti si Iedera, o poveste despre sacrificiu de Grazia Deledda, laureata a Premiului Nobel pentru literatura in anul 1926. Romanul Blestemati de Chuck Palahniuk chema si el atat prin numele autorului, cat si prin tema unui Woodstock etern.

La nici 10 lei gasiti si volumele lui Stephen King, cele ale lui Raymond Chandler, ale Rodicai Ojog-Brasoveanu, Rachel Caine, Axel Munthe, Milan Kundera, Jose Saramago, Philip Roth, Jens Christian Grondahl, John Galsworthy etc.

Parintii pot achiziona si ei carti care au bucurat generatii intregi de copii: de la basmele populare romanesti, la povestile fratilor Grimm, de la Micul print al lui Antoine De Saint-Exupery la Fetita cu chibrituri de H.Ch. Andersen sau Mary Poppins de P.L. Travers, Heidi, fetita muntilor de Johanna Spyri, Print si cersetor de Mark Twain, Colt Alb de Jack London, Amintiri din copilarie de Ion Creanga s.a.m.d..

Sunt la dispozitia doritorilor 2455 de titluri de carti pentru copii, la care se adauga 18 titluri de carti pentru cresterea copiilor, educatie, pedagogie si parenting.

Toate aceste volume va asteapta si va pot convinge nu doar prin calitatea si prin pretul lor deosebit, dar la toate acestea se adauga si argumentul transportului gratuit, la orice comanda, indiferent de valoarea ei, cu livrare rapida prin curier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.