Liderul mondial în domeniul securității video se alătură proiectului OSPA România

Hikvision, cel mai mare producător mondial de soluții din domeniul supravegherii video se implică în proiectul OSPA România, proiect care promovează performanța în domeniul securității private din România.

Romania este cea de-a patra țară europeană și a șasea la nivel mondial care organizează Galele OSPA, gale care se află, în 2017, la a doua ediție.

Hikvision este cea mai mare companie producatoare de soluții de supraveghere video cu circuit închis din lume. Conform Raportului editat de IHS, Hikvision a ocupat timp de 5 ani la rând (2011 — 2015) primul loc în clasamentul celor mai mari producatori de tehnologie CCTV și de echipamente de supraveghere video, menținându-se pe primul loc în ceea ce privește cota de piață și în cazul altor categorii de produse printre care: camere video TCP/IP și analogice/HD, DVR/NVR și decodoare video. În cadrul clasamentelor ‘Security 50’ furnizate de Revista A&S, Hikvision a ocupat primul loc în anul 2016, de pe locul 2 în anul 2015 și locul 3 în anul 2014.

Compania este prezentă în 100 de țări, are 28 de sucursale regionale în întreaga lume și 35 de sucursale în China.

Domnul Leo Duan, Country Manager Romania, ne-a explicat care au fost motivele pentru care Hikvision s-a alaturat proiectului OSPA.
‘Gala OSPA România de anul trecut a fost un eveniment deosebit, care a avut un impact major asupra industriei securității private din România. Obiectivele noastre, de a oferi soluții eficiente, produse fiabile pentru o lume mai sigură se înscriu în acceași linie cu obiectivele OSPA, așa că ni s-a părut normal să devenim sponsorii principali ai OSPA în 2017, potențând și mai mult atingerea unor obiective care ne unesc.

În ultimii 15 ani, Hikvision nu numai că a pus bazele și a construit, la nivel mondial, parteneriate cu distribuitori locali și integratori de sisteme, dar — mai ales — a conlucrat strâns cu companii de renume mondial în sectoarele lor de activitate. Strategia noastră este de a conlucra strâns cu partenerii noștri pentru a identifica noi nevoi și de a găsi soluții care să le asigure succesul proiectelor lor, iar singura modalitate de a face acest lucru în mod real, este prin stabilirea unor parteneriate pe termen lung.’

Creat în baza unor cercetări științifice aprofundate asupra celor mai bune practici în domeniul sistemelor de recunoaștere profesională, Galele OSPA asigură un sistem de jurizare independent, credibil și transparent. De asemenea, juriul este format în fiecare an din personalități recunoscute în domeniul securității private din România și care au o contribuție majoră la dezvoltarea acestui sector de activitate.

‘Gala OSPA ne oferă șansa de a împărtăși ultimele realizări tehnologice, cele mai moderne soluții și să avem un schimb de idei cu partenerii noștri din industria securității private din România. Este foarte important că putem învăta de la alții lucruri noi, este foarte util atunci când poți să vezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă. Ca și lideri de piață, ca și promotori ai inovației, setarea de noi obiective și atingerea unor noi granițe ale cunoașterii sunt elemente cheie ale strategiei de dezvoltare’, mai spune Leo Duan, Country Manager Romania.

Organizatoarea Galelelor OSPA — Federația Serviciilor de Securitate din România, este hotărâtă să continue acest program pe termen lung. Președintele FSS, dl. Gabriel Badea spune că programul reprezintă ‘o oportuntitate pentru a aduce împreună profesioniști ai securității private și asociații profesionale, o cale pentru stimularea excelenței profesionale în sectorul securității private și o cale de recunoaștere și promovare a performanței la nivel individual și organizațional’.

La rândul său, Leo Duan, Country Manager Romania, conchide: ‘Vom căuta și în viitor excelența, cu precădere în domeniul nostru, al soluțiilor de supraveghere video, respectând cu sfințenie relațiile noaste de afaceri. Hikvision a reușit să se mențină atâția ani la rând pe prima poziție în lume deoarece ne concentrăm pe doi factori: calitate și standarde înalte.’

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.