LucInvest.ro – Ofera siguranta constructiilor tale si apeleaza la firmele specializate in vanzari de popi metalici

Siguranta oferita in diferitele constructii este cea mai importanta, iar materialele folosite trebuie sa fie de cea mai buna calitate. In acest sens, pentru lucrarile din domeniul constructiilor, este indicat sa apelezi la produsele unor firme specializate in vanzari de popi metalici ca sa fii sigur de ceea ce cumperi.

Acesti popi metalici au dimensiuni diferite si sunt utilizati cu scopul de a sustine temporar atat sistemele de cofrare, cat si peretii sau planseele. In functie de constructia realizata si de necesitatile de sustinere a acesteia, exista mai multe produse din categoria de popi metalici pe care le poti folosi, precum:

1.Popi metalici cu placa—Fie vopsiti sau zincati, acestia sunt disponibili in dimensiuni intre 0,8 si 5 m;
2.Popi metalici cu teu — asemeni celor anteriori, si acestia pot fi atat vopsiti, cat si zincati. Iar dimensiunile pot varia intre 0,8 si 5 m;
3.Popi metalici care au fileti exterior — acestia sunt acoperiti cu zinc, iar lungimile lor sunt intre 1,75 si 5,00 m;
4.Popi metalici pentru tragere si/sau impingere—disponibili in lungimi cuprinse intre 1,85 si 4,1 m;
5.Trepiede pentru sprijinirea popilor metalici;
6.Furci in forma de ‘U’ pentru popii metalici — se gasesc in varianta acoperita cu zinc;
7.Furci reglabile;
8.Cleme pentru prinderea grinzilor H20;
9.Furci care au mod rapid de deblocare.

Alege o firma specializata in vanzari popi metalici de calitate

Alegerea unei firme care iti poate garanta produse de calitate este unul dintre cele mai insemnate aspecte de care trebuie sa tii cont. In procesul de constructie a oricarui tip de proiect, siguranta ta si a celor care participa este foarte importanta si nu trebuie deloc neglijata.

In acest sens, recomandarea este Luc Invest, a caror produse si servicii te vor ajuta sa duci la bun sfarsit orice proiect pe care il desfasori.

Toate produsele mentionate anterior fac parte din oferta celor de la Luc Invest, iar pentru informatii tehnice suplimentare poti solicita reprezentantilor un catalog de produse. Acestia pun la dispozitie o gama variata de astfel de instalatii de popi metalici, cu dimensiuni diferite, dar si care beneficiaza de o mare rezistenta, a carei garantie este in conformitate cu certificarile ISO.

Popii metalici asigura finalizarea in siguranta a unei constructii de succes. Totodata, interesul tau pentru un anumit model isi va gasi rezolvarea cu ajutorul consultantilor din departamentul de consultanta si vanzari al Luc Invest.

Astfel, alegi sa tratezi cu responsabilitate proiectele pe care le dezvolti si sa investesti in mod inteligent in buna lor functionalitate.

Poti accesa website-ul celor de la Luc Invest sau poti contacta departamentul de asistenta tehnica la numarul 0745 410 817, iar specialistii iti stau la dispozitie pentru orice alte informatii, dar si pentru solicitari de oferte personalizate.

De asemenea, pe cei de la Luc Invest ii poti gasi si la depozitele lor din Buzau si Bucuresti:

Depozit Buzau — DN2/E85 nr. 79, localitatea Gura Calnaului, judetul Buzau
Depozit Bucuresti — Soseaua Oltenitei nr. 181 (fosta fabrica Danubiana), Popesti Leordeni, judetul Ilfov

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.