Manuale scolare de la Libris

Incepe scoala: Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania, va sta la dispozitie cu oferta completa de manuale noi si carte scolara

manuale libris

Toate editurile si pentru toate clasele, cu reducere pana la 30%! La aceasta se adauga, ca de fiecare data, transportul gratuit si rapid, in orice colt al tarii, indiferent de valoarea cumparaturilor.

Aproape 100 de edituri se iau la intrecere in a va oferi carti si instrumente de invatare din ce in ce mai inovative si mai frumoase. Oferta Libris.ro cuprinde carte prescolara si scolara intr-o viziune moderna, calitativa, cu aplicatii practice, care atrage si faciliteaza o intelegere mai usoara, mai buna, mai adanca.

La clasa intai, pe langa manualele de scris (abecedarele), sunt manuale de literatura, de dezvoltare personala, de limbi straine, de informatica, de educatie muzicala, de educatie plastica, de arte si abilitati practice, de educatie pentru sanatate, de religie, de cunoasterea mediului, la care se adauga CD-uri si caiete speciale de comunicare, de matematica, caiete de lectura si caiete de muzica.

La clasa a II-a oferta educationala creste cu manualele de caligrafie, de educatie tehnologica, culegeri de matematica etc. La clasa a III-a vin alte adaosuri: Drepturile micului cetatean, Educatie civica, Educatie europeana, manualele de stiintele naturii, dar si carti de teste si chiar caiete de vacanta. Ciclul primar (clasa a IV-a) se incheie cu alte manuale adaugate: manualele de Istorie, de Geografie si de Activitati transdisciplinare.

Ciclul gimnazial incepe (pe langa cele anterioare) cu manualele de Biologie si Chimie (clasa a V-a), continua cu cele de Fizica (clasa a VI-a) si de Cultura civica (clasa a VII-a) si se incheie cu noutatea manualului de Limba Latina (clasa a VIII-a).

La liceu apar manualele de Turism si alimentatie, Informatica si Tehnologia informatiei si a comunicatiilor (clasa a IX-a), manualele de Psihologie, Mecanica aplicata si Studiul Calitatii Produselor si Serviciilor (clasa a X-a), dar si cartile scoalare de specialitate: Masini electrice, Economie, Finante si fiscalitate, Asigurari, Instrumente de plata, Contracte economice, Exploatarea serviciilor postale si Asamblari metalice. Ciclul liceal (clasa a XII-a) se incheie cu manualele de Informatica si cele de Studii sociale.

La toate acesta gama completa, Libris.ro are si ghiduri pentru pregatirea examenelor de orice fel, carti de teste si de sinteza, culegeri, memoratoare, atlase, antologii de texte, Analize si sinteze literare, caiete de lucru, jocuri didactice, fise de lucru s.a.m.d. Apoi, sunt disponibile si dictionare de toate tipurile: explicative (DEX), dictionar de sinonime, de omonime, de antonime, paronime, ortografice, de cuvinte polisemantice, de ghicitori, de pleonasme, de citate si locutiuni, de proverbe si de neologisme.

Doar pe Libris.ro aveti o oferta exhaustiva si reduceri pentru cartea scolara!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.