Maravela & Asociații este Firma de avocatură a anului în România

Seara trecută, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Londra, Maravela & Asociații a fost desemnată Firma de avocatură a anului în România în cadrul The Lawyer European Awards 2017.

Dintre peste 120 de firme înscrise pentru 24 de categorii și aflată a treia oară consecutiv pe lista scurtă, Maravela & Asociații a fost pe podium alături de firme europene și internaționale importante, printre care Herbert Smith, Gleiss Lutz, A&L Goodbody, Wolf Theiss și alții.

Premiile din acest an au fost acordate pentru viziune strategică, concentrându-se în principal pe inițiative transfrontaliere, o cultură solidă a parteneriatelor, performanță financiară puternică, creștere, excelență susținută în furnizarea serviciilor juridice și un remarcabil management al talentelor.

Juriul care a desemnat Maravela & Asociații Firma de avocatură a anului în România a fost format din avocați asociați (parteneri) în cadrul unor case internaționale de avocatură de înalt nivel (Chadbourne & Parke, Charles Russell Speechlys, Macfarlanes, Mishcon de Reya, Shoosmiths, Slaughter and May, Travers Smith, Trowers & Hamlins, Walker Morris, Winston & Strawn) și reprezentanți in-house din top management ai unor companii multinaționale (Aviva UK Life, IOC Television and Marketing Services, Moët Hennessy, Osborne Clarke International, Paypal, Sequa Petroleum N.V., Smiths Group PLC, Société Générale, Wolseley plc).

Aceasta fiind a cea de-a opta ediție, The Lawyer European Awards a fost prima inițiativă de acest fel, organizate pentru a răsplăti și recunoaște excelența de pe piața europeană a avocaturii.

‘În spatele acestui succes stau zeci de mii de ore de muncă și nenumărate sacrificii din partea întregii noastre echipe de profesioniști, traduse în sute de clienți fericiți și mandate și tranzacții finalizate. Deși se spune a treia oară cu noroc, consider că norocul a avut prea puțin de-a face cu această reușită. Mulțumim pe această cale tuturor! Promitem că povestea Maravela & Asociații, recent începută a fi scrisă, va continua la fel de frumos în volumele ce vor urma.’ Gelu Maravela, Managing Partner Maravela & Asociații

‘Suntem bucuroși și mândri de reușita noastră, pentru care trebuie să dăm multe credite. Fără o anume ordine planificată, mulțumim minunatei noastre echipe, clienților noștri pentru încrederea acordată și tuturor prietenilor care ne-au susținut! Mulțumiri și colegilor de la celelalte firme de avocatură din România, care păstrează piața la un nivel foarte competitiv, ce ne obligă să ne reinventăm și să luptăm permanent pentru a ne menține în top. O mențiune specială se cuvine firmei Mușat & Asociatii și fondatorului ei Gheorghe Mușat, care a pus multe cărămizi importante la devenirea profesională a partenerilor fondatori ai Maravela & Asociații, ca de altfel în cazul multor alte firme de avocatură importante de pe piață’, Alina Popescu, Managing Partner Maravela & Asociații.

Detalii suplimentare despre eveniment și câștigători se găsesc pe pagina oficială The Lawyer aici sau pe pagina The Lawyer European Awards aici.
Mai multe informații despre echipa, ariile de practică și serviciile Maravela & Asociații sunt disponibile pe pagina oficială a firmei la http://www.maravela.ro.

17 martie 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.