Maravela & Asociații publică un ghid al reglementărilor din farma și sănătate

Departamentul farma și sănătate (Healthcare and Life Sciences) al Maravela & Asociații a publicat un ghid cuprinzător al reglementărilor în domeniul farmaceutic și sănătate din România. Conceput ca o unealtă a Lexology Navigator, ghidul constituie o importantă resursă informațională pentru profesioniștii mediului de business și domeniului juridic, oferind o trecere în revistă a principalelor elemente aferente unui număr important de aspecte, incluzând tendințele și evoluția sectorului, reglementări în materie de producție, distribuție și marketing, autorizațiile testelor clinice, relația cu autoritățile din domeniu, practicile neloiale și elemente de protecția datelor. Ghidul complet, în limba engleză, este disponibil pe pagina internet a Lexology, la adresa http://www.lexology.com.

Lexology este o renumită platformă online care colaborează cu cei mai buni avocați și cu lideri de opinie pe plan mondial, pentru a furniza conținut personalizat de actualitate și analize detaliate către profesioniștii din mediul de afaceri din lumea întreagă. În prezent cuprinde peste 600.000 de articole în peste 30 de limbi, acoperind 50 de arii de practică și sectoare, la nivel global. Secțiunile Lexology Navigator sunt menite să răspundă nevoii consilierilor juridici/avocaților in-house de cercetare comparativă a informațiilor furnizate de contribuitori renumiți din diverse jurisdicții. Printre contribuitorii Lexology Navigator se regăsesc nume mari din piața avocaturii de business, precum Bird & Bird, Dentons, Eversheds, Hogan Lovells, Perkins Coie, Reed Smith și White & Case.

Departamentul farma și sănătate al Maravela & Asociații deține o bogată experiență în furnizarea de servicii către numeroase companii din sectoarele farmaceutic și biotehnologic, producători de echipamente medicale incluzând unele dintre cele mai mari companii mondiale, printre clienții firmei numărându-se în egală măsură furnizori de servicii medicale, autorități de reglementare și asociații profesionale din domeniu. Asistența acordată și serviciile legale furnizate includ aspecte de reglementare, fuziuni și achiziții, protecția drepturilor de proprietate intelectuală, publicitate, aspecte fiscale, concurență, relaționarea cu autoritățile și cadrele medicale, sponsorizări, politica de stabilire a prețurilor, studii clinice, studii non-intervenționale și altele.

Avocații Maravela & Asociații sunt contribuitori constanți ai multor publicații internaționale și naționale aparținând unor organizații și edituri de prestigiu, spre exemplu (în ordine alfabetică) Global Legal Group, International Bar Association, Sweet & Maxwell, Thomson Reuters, World Bank și International Finance Corporation și sunt frecvent invitați în calitate de lectori la numeroase evenimente și conferințe profesionale.

În plus, Maravela & Asociații publică cu regularitate ELKB (Emergency Legal Kit for Business) și buletinul Legal Prompts, materiale ce conțin informații valoroase și actualizări ale cadrelor legale din Europa și România.

Mai multe informații despre echipa, ariile de practică și serviciile Maravela & Asociații sunt disponibile pe pagina oficială a firmei la http://www.maravela.ro.

31 ianuarie 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.