Marca franțuzească Celio lansează o nouă identitate de brand la nivel global și noi colecții pentru primăvară/vară

Primăvara a venit cu noutăți din partea mărcii Celio la nivel global: o nouă imagine, o nouă identitate și o colecție pret-a-porter adresată bărbatului din ce în ce mai exigent, mai tânăr și mai activ decât cel căruia se adresa Celio până acum. Noile articole vestimentare accentuează noile tendințe ale bărbatului mereu în mișcare.

Noua identitate Celio completează perfect colecția primăvară/vară cu un logo în tendințe, mai aerisit, mai fit, în linie cu valorile mărcii: universal, entuziast și contemporan. Noua imagine exprimă atitudinea bărbatului Celio: încrezător, activ, flexibil și competitiv.

Colecția primăvară/vară Celio a fost creată pentru a le oferi clienților un look confortabil, care este în același timp flexibil și în tendințe. Aceasta cuprinde articole vestimentare care sunt ușor de purtat și accesorizat, ideale pentru a fi purtate zilnic, încurajând în acest fel stilul de viață activ. Noua colecție Celio a fost concepută pentru a oferi libertate de mișcare, rămânând în același timp cool și confortabilă atât pe perioada instabilă termic a primăverii, cât și pe căldura excesivă a verii.Colecția primăvară/vară Celio și-a găsit inspirația în cultura urbană, aducând în prim plan haine care sunt funcționale și în trend, culorile predominante fiind gri și albastru, cromatica apropiindu-se în acest fel de look-ul urban. Temele noii colecții primăvară/vară sunt French flag, Denim indigo, Safari și Surf.
Se remarcă o puternică influență a trendului de yachting ilustrat prin pulovere marinărești, pantaloni Chino și hanorace cu multiple buzunare și dungi, care compun colecția French Flag. Paleta de culoare este formată din nuanțe de ecru, roșu, albastru și navy.

Colecția Denim Indigo te poartă într-o călătorie în lumea vintage, către denimul autentic. Paleta cromatică a colecției are diferite nuanțe de albastru și indigo. Denimul este prezentat într-o alură clasică și monocromă.
Spiritul Safari seduce exploratorul urban prin outfit-uri care sunt ușor de purtat și care îmbină elementele urbane cu cele etnice. Colecția ilustrează codul vestimentar militar, predominând culoarea kaki, sacourile militare, buzunarele suprapuse închise. Pantalonii Chino sunt prezenți în nuanțe care amintesc de cele ale deșertului. Printurile tropicale sunt adesea întâlnite în cazul tricourilor și tricoturilor fine.

Ca o odă adusă verii, colecția Surf revarsă valul Hawaian peste garderoba masculină. Colecția te poartă către ‘insula paradisului’ prin motivele predominante: pin-up-uri, copaci de nucă de cocos, flori de hibiscus, integrate perfect pe tricouri, costume de baie și accesorii.
În România, Celio vine în completarea inițiativelor globale cu o campanie promoțională intitulată ‘Fii tu #CelmaiCelio!’ ediție limitată, o premieră în România, care aduce noile colecții mai aproape de consumatorii români, prin oferte speciale și activări neconvenționale în AFI Palace Cotroceni.
Marca Celio este prezentă în România prin importatorul și distribuitorul Trend Moment SRL, reprezentantul local al French Retail LTD, compania bulgară ce deține franciza Celio pentru piața românească. În Bulgaria, Trend Moment SRL distribuie brandul Celio de 10 ani.

Despre Celio
Fondat în anul 1985, brandul a devenit în 30 de ani marca numărul 1 de haine pentru bărbați pentru segmentul pret-a-porter din Franța. Brandul este prezent atât în Franța, cât și la nivel internațional, având peste 1100 de magazine în 46 de țări. Celio, specialistul în vestimentație sport și casual, propune o modă masculină conectată la tendințele actuale, care răspunde nevoilor bărbaților în diferite momente ale vieții.
Celio colaborează cu peste 4000 de parteneri la nivel internațional, într-un spirit creativ de diversitate culturală, și care împărtășesc tendințele în fashion ale bărbaților de pretutindeni.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.