Marin Apartments – apartamente cu vedere la mare pe DezvoltatorImobiliar.ro

Ansamblul rezidențial Marin Apartments din Constanța vine în întâmpinarea celor care iubesc să vadă răsăritul de pe malul mării și să fie cât mai aproape de plajă și apă. Complexul Marin Apartments este poziționat pe malul mării, în zona Kazeboo-Mamaia Nord, lângă promenadă. Blocul are o arhitectură deosebită, executată cu materiale de cea mai bună calitate.
Apartamentele, cu suprafețe cuprinse între 75 mp și 100 mp, sunt așezate în diagonală față de mare. Acest aspect asigură o vedere deosebită la plajă și Marea Neagră pentru fiecare locuitor al ansamblului rezidențial, indiferent de etajul la care se află.
Dezvoltarea acestui proiect rezidențial din Mamaia, Constanta, a urmărit folosirea unor materiale care să corespundă noilor tendințe în construcții: hodroizolație cu mai multe straturi de poliplan, poliglass și geotextil special, zidărie din cărămidă tip Porotherm de 25 și 30 centimetri lățime, cu mare rezistență seismică, izolare termică și proprietăți de antifonare.

Izolarea blocului este cu vată minerală bazaltică care pe lângă rezistență sporită în timp oferă și o excelentă izolare termică și protecție impotriva incendiilor. Geamurile tripan cu feronerie de lux și casa scării din piatră naturală completează tabloul unei reședințe placută, confortabilă și durabilă in timp.

Mai multe detalii despre garsonierele și apartamentele cu 2 camere din ansamblul rezidențial Marin Apartments găsiți pe portalul www.DezvoltatorImobiliar.ro

Contact DezvoltatorImobiliar.ro
office@dezvoltatorimobiliar.ro
0785 208 000

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.