Medicina Muncii de la RomGerMed – vino sa descoperi noile oferte

Dumneavoastra va ganditi cat de mult timp petrecem la locul de munca? Trebuie sa vedem in ce masura sanatatea noastra depinde de mediul de lucru.

Avantaje ale serviciului de medicina muncii de la clinica RomGerMed

Evaluarea sanatatii angajtilor firmei tale reprezinta una dintre cele mai bune metode de a ne asigura ca mediul de lucru in care iti petreci foarte mult timp este unul complet sigur. Sanatatea reprezinta unul dintre cele mai de pret lucruri pe care le avem, de aceea, medicina muncii este un lucru foarte important in orice firma.

Un colectiv de munca sanatos inseamna un mediu de munca foarte eficient, de aceea serviciile de medicina muncii au devenit indinspensabile atat pentru angajatori, cat si pentru angajati.
Una dintre cele mai bune solutii care exista la ora actuala cand vine vorba despre servicii de medicina muncii o reprezinta clinica RomGerMed. Serviciile de medicina muncii de la Romgermed sunt foarte usor de obtinut, deoarece clinica pune la dispozitie oferte si ofera seturi complete de analize necesare unei evaluari corespunzatoare.
Sanatatea ocupationala reprezinta principala tinta a sanatatii ocupationale este promovarea si mentinerea celui mai inalt grad de bunastare fizica, psihica si sociala, a tuturor angajatilor, indiferent de meserie.

medicina muncii

Obiective ale medicinii muncii

  • Prevenirea incetarii lucrului din cauza imbolnavirii datorate conditiilor de lucru si protejarea muncitorilor de factorii de risc de la locul de munca.
  • Medicina muncii este o parte activa a medicinei. Rolul principal este sa informeze angajatorul asupra modalitatilor de obtinere si mentinere a unor conditii de lucru care sa nu afecteze sanatatea angajatilor.
  • Bolile profesionale si starea de sanatate precara sunt o cauza importanta de mortalitate si morbiditate. Sanatatea Ocupationala este o ramura distincta a medicinei preocupata de capacitatea oricarui angajat de a efectua o anumita activitate, precum si efectele mediului de lucru asupra sanatatii angajatului.
  • Plasarea si mentinerea angajatului intr-un mediu adaptat pentru capacitatile fizice si mentale ale fiecaruia, adaptarea muncii la om si adaptarea omului la meseria sa.
  • In conformitate cu legislatia in vigoare, angajatorul are obligatia sa asigure angajatilor sai servicii medicale preventive de Medicina Muncii.

Vino la una dintre clinicle RomGerMed sau intra online pe www.clinicaromgermed.ro si afla despre ofertele la medicina muncii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.