MEDIjobs – prima platformă de joburi din România în domeniul medical

Misiunea MEDjobs este să ajute conectarea persoanei potrivite cu jobul potrivit în domeniul medical.

București, 29 martie: Specialiștii medicali români au acces la principalii angajatori din țară, prin intermediul primei platforme de recrutare care conectează companiile cu specialiștii medicali. MEDIjobs este PRIMA platformă online din România dedicată joburilor din domeniul medical și a fost dezvoltată pentru a le oferi o șansă tuturor celor aflați în căutarea unui loc de muncă în domeniul medical.

În prezent, MEDIjobs numără aproximativ 4.000 de CV-uri active cu o rată de creștere de 10-15 CV-uri noi pe zi. În doar 8 luni de funcționare, MEDIjobs a devenit una dintre cele mai mari și mai active comunități online care reunește specialiști din domeniul medical din România. Aproape 300 de companii care recrutează personal medical sunt active în cadrul platformei.
‘În urma unui studiu MEDIjobs, s-a arătat faptul că doar 20% din personalul medical din România își caută activ un loc de muncă. Noi ne dorim să ne conectăm și cu cei 80% care nu caută activ un nou loc de muncă, însă sunt deschiși să evalueze oportunități de carieră care să le ofere noi provocări’ a explicat Catrinel Hagivreta, Fondator & General Manager MEDIjobs.

Premieră în România: candidații pot face turul video al clinicilor, sălilor de operații și al aparaturii medicale înainte de a aplica!

În rând cu piețele de recrutare occidentale și în premieră în România, candidații au oportunitatea să evalueze mediul organizațional din cadrul companiilor înainte de a aplica la joburile oferite de acestea. Practic, aplicanții pot vedea sălile în care urmează să lucreze, aparatura medicală și mai ales echipa în cadrul căreia va putea lucra, cu ajutorul unui video-tour disponibil în cadrul platformei MEDIjobs, înainte de a decide să aplice pentru post.

Potrivit companiilor medicale din România există 2 factori care îngreunează procesul de recrutare: lipsa aplicanților pentru anumite poziții cheie și 2. avalanșa de aplicanții care nu corespund cu profilul postului pentru pozițiile care atrag ușor candidați. MEDIjobs rezolvă aceste probleme prin funcționalitățile automate ale platfomei de matching după anumite criterii, la care se adaugă o atitudine proactivă din partea reprezentanților companiei pentru a atrage candidații potriviți.

Proiectul MEDIjobs a fost dezvoltat ca urmare a identificării în decursul ultimilor ani a unei nevoi în piața medicală din România. Numărul specialiștilor medicali care finalizează studiile și își doresc o carieră medicală în țară este în continuă creștere, aliniată cu nevoia companiilor medicale de dezvoltare, de aceea crearea acestei platforme a venit natural.
România se aliniază, astfel, piețelor occidentale unde aceste platforme sunt bine dezvoltate și nișate pe domenii medicale, precum: farmacie, stomatologie, medicină umană și medicină veterinară.
Contact media: office@medijobs.ro
0722 715 040
Strada Barajul Argeșului nr.41E,
București

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.