Merita rezultatele sedintelor de criolipoliza?

Fara indoiala, criolipoliza ingheata celulele grase aflate la nivel local folosindu-se de o temperatura generata in functie de organismul clientului. De regula, intreaga operatiune dureaza aproximativ 60-70 de minute.

In urma procedurii „la rece”,  celulele grase dispar. Intreg procesul de diparitie complet se face, de regula, dupa 3 saptamani. Insa, cu toate acestea, procesul poate dura si pana la 2-3 luni de zile. In timpul acesta, pentru a obtine bune rezultate la criolipoliza, pacientul trebuie sa isi mentina un stil de viata sanatos si o dieta echilibrata.

Pentru obtinerea unor rezultate si mai bune, aceasta terapie poate fi completata de tratamente corporale ce folosesc radiofrecventa si vacuum-ul.

Dupa tratamentul prin criolipoliza ai rezultate pe masura asteptarilor

Conform unor statistici, in proportie de aproximativ 90% dintre clientii care opteaza pentru sedintele de criolipoliza obtin rezultate foarte eficiente si de lunga durata. Pe cand restul de pana la 10% ajung sa obtina doar un bilant satisfacator.

criolipolizaCu toate acestea, insa, sunt si cazuri in care nu se obtin rezultate. Insa aceste cazuri sunt extrem de rare. Totul depinde de organismul persoanei care incearca aceste servicii. Trebuie sa fim cat de cat realisti. Vorbim despre domeniul medical, nu despre matematica sa obtinem consecinte precise.

Sigur ati auzit de cazul catorva persoane publice din spatiul monden romanesc care au obtinut rezultate pentru criolipoliza excelente. Cazuri precum cel al Nicoletei Luciu sau Crina Matei, stiti si dumneavoastra, ca au atras atentia publicului numeros.

Corpul devine mult mai tonifiat si mai sanatos dupa sarcina efectuand sedinte de criolipoliza la preturi avantajoase de la Fysiogand.

Rezultate la criolipoliza in centimetri si nu in kilograme

Trebuie mentionat faptul ca aceasta terapie reprezinta o metoda de slabire care va ajuta sa pierdeti grasimea nedorita doar in centimetri nu in kilograme.

Cele mai vizibile rezultate le puteti obtine doar dupa efectuarea a 3 sedinte de criolipoliza pentru abdomen si alte 3 pentru zona lombara. Daca optati pentru combinarea lor cu diverse tratamente corporale ce au la baza vacuum pulsat, radiofrecventa, infrarosu ori role mecanice de drenaj limfatic puteti ajunge mult mai usor la efecte extraordinare. Cu alte cuvinte, puteti elimina intre 5 si 6 cm in circumferina corpului.

De altfel, cum sigur stiti deja, ideea este ca tratamentul acesta va da rezultate eficiente doar daca veti respecta toate indicatiile medicilor la care ati apelat.

Mai mult tratament de criolipoliza la pret redus doar la Fysiogand

Pretul pentru o criolipoliza cu un aparat pe masura poate ajunge pana la 300 euro in anumite centre premium din Romania. Insa la Fysiogand, preturile variaza intre 150 si si maximum 585 de lei.

Pe langa acestea, puteti beneficia de pachete promotionale si discount-uri considerabile la achizitionarea mai multor sedinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.