Mesajul lui Ilie Năstase pentru Simona Halep după performanţa de la Montreal

Ilie Năstase a fost depăşit de Simona Halep la numărul de săptămâni pe primul loc în tenisul mondial. Simona a început astăzi, 13 august, săptămâna 41 în fruntea WTA, în timp ce Năstase a ocupat fotoliul de lider al circuitului masculin timp de 40 de săptămâni, între 1973 şi 1974.

Întrebat de performanţa Simonei, câştigarea turneului de la Rogers Cup, Năstase a felicitat-o, dar a şi sfătuit-o: “A fost un meci foarte frumos, echilibrat. E bine să mergi la US Open cu nişte turnee câştigate, mai ales că anul trecut nu a făcut performanţă acolo. Eu zic că mai bine să se retragă de la Cincinnati. Din ce am văzut eu este obosită”.

Ilie Năstase a avut un cuvânt de spus şi despre declaraţia antrenorului Serenei Williams, Mouratoglou: “Şi eu am avut declaraţii din astea mai deplasate, nu ştiu de ce spune treaba asta. Probabil că are probleme că nu mai e numărul 1 (n.red. Serena Williams) şi de asta spune asta şi probabil nu va mai fi niciodată. Şi Ţiriac a spus dacă cineva e gras, e gras. Nu e vina noastră”, a spus Ilie Năstase, pentru ProX.

Mouratoglou a precizat că: ”Schimbările de lider dăunează tenisului! Fanii au nevoie de staruri pe care să le privească drept modele. Aproape nimeni nu ştie cine e lider mondial acum. Lipseşte constanţa. Publicul vrea să privească rivalităţi mari. Nu poţi construi un superstar! Ori eşti, ori nu eşti! Evident, sunt multe jucătoare bune, inclusiv în academia mea. Dar au ceea ce le trebuie pentru a deveni superstaruri? E greu de zis”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.