Mesh publicitar | Ce reprezinta si care sunt principalele scopuri

Afla mai multe despre mesh publicitar

Marele Print produce instrumente promotionale precum retele de publicitate mici si mari pentru cei care doresc sa-si promoveze afacerea. Materialele de calitate iti vor oferi un profil mai inalt in fata potentialilor clienti.

Echipamentul folosit este de ultima generatie, motiv pentru care culorile stralucitoare vor oferi un atractiv mai mare. La Marele Print te poti bucura de produse de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi. Plasa publicitara are in compozitie o tesatura speciala din poliester, dar si PVC. Are mai multe orificii prin care aerul poate circula liber, ceea ce il face mai rezistent si un mare avantaj pentru imprimarea in aer liber.

Care sunt principalele avantaje ale acestui sistem?

Plasele de publicitate de tip mesh publicitar sunt produse la scara larga care pot fi amplasate pe cladiri de apartamente si cladiri inalte, fie in interior, fie in exterior. In general, cu o inaltime de peste 20 de metri patrati, pot fi atasate de peretii exteriori fara probleme.
mesh publicitar
Este un produs perforat, ceea ce inseamna ca aerul poate circula prin suprafata sa pentru o mai buna stabilitate. Fata de alte produse din aceeasi categorie, plasa publicitara este mult mai usoara si poate fi fixata perfect in exteriorul cladirii.

Expertii recomanda plasarea acestora in orase si zone aglomerate, astfel incat sa fii sigur ca mesajul campaniei tale va ajunge la cat mai multi oameni. Puteti apela la expertii Marele Print pentru suport tehnic si produse de calitate – preturi excelente! Ei vor avea grija de grafica, pozitie si tot ce tine de aceasta sfera pentru ca tu sa te bucuri in sfarsit de cele mai bune rezultate!

Aflati mai multe despre productie si livrare

Datorita greutatii usoare a multiplanului (principalul material pentru realizarea plaselor publicitare) si a perforatiilor din muluri PVC, aceasta unealta este un produs publicitar ideal pentru promovarea brandului dumneavoastra atat in exterior cat si in interior. Realizat pentru constructii fatade cu o latime maxima de 180 cm, asa ca daca doriti un print mai mare de aceasta dimensiune, sistemul publicitar va fi realizat pe bucati.

Rezolutia este atat de buna incat aceste materiale pot fi observate de multi oameni de la distante mari. Echipa noastra se va ocupa de tot ceea ce inseamna sa produci printuri de inalta calitate. Daca grafica nu poate fi creata, va vom ajuta cu cea mai mare dragoste!

Livrarea este locala si internationala, asa ca puteti alege doar optiunile care va sunt benefice si utile!

One comment to “Mesh publicitar | Ce reprezinta si care sunt principalele scopuri”
  1. Pingback: Mesh publicitar | Ce reprezinta si care sunt principalele scopuri | PR de la A la Z

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.