Mesteru Manole va aratat tot ce trebuie sa stiti legat de tabla decapata

tabla decapata

Tabla decapata se numara printre acele materiale de constructii care sunt realizate prin intermediul procesului de laminare la rece. Pentru a obtine tabla decapata este nevoie de otel, acesta fiind materia prima.

In cadrul procesului de fabricatie acest otel este rulat si presat de mai multe ori. Pentru a obtine grosimile specifice ale acestui gen de tabla, intreg procesul se realizeaza la niste temperaturii foarte joase. La finalul procesului de productie, materialul final va avea o serie de proprietatii foarte utile in cadrul diverselor proiecte. Nu in ultimul rand, luati in considerare si faptul ca aceasta tabla beneficiaza si de un strat protector.

Ce caracteristici intalnim la tabla decapata?

Cum a fost punctat, la finalul procesului de productie tabla decapata are o serie de proprietatii foarte importante pentru viitoarele proiecte in care urmeaza a fi incadrata. Dar mai presus de toate, aceasta tabla beneficiaza de trei caracteristici foarte importante, si anume electromagnetice, formabilitate si sudabilitate. Dar proprietatiile acestui material nu se opresc aici. Datorita stratului protector de care beneficiaza, aceasta tabla este extrem de rezistenta la factorii externi. Astfel ca indiferent de factorii externi la care este supusa, aceasta tabla isi va pastra calitatea si proprietatiile de la inceput.

Unde se poate folosi tabla decapata?

Poate ca va intrebati care este modul in care se poate intrebuinta tabla decapata de la Mesteru Manole. Un lucru avantajos legat de acest tip de tabla este faptul ca este versatila. Astfel ca isi poate gasi intrebuintare cu usurinta. Iar datorita faptului ca poate fi sudata sau taiata, fara a-i causa daune, modalitatile in care aceasta se poate utiliza se pot extinde. Astfel ca printre modurile de folosire a acestui material se numara si:

  • Aceasta se poate folosi in cadrul pieselor pentru aparatura electrocasnica, dar de asemenea si in cadrul pieselor pentru automobile.
  • Se mai poate intrebuinta pentru a crea rafturi de depozitare.
  • Mai se pot crea parapeti pentru autostrazi, elemente pentru industria publicitara si de asemenea pentru anumite confectii metalice.

Dupa cum vedeti tabla decapata este un material extrem de versatil.

Mesteru Manole are o gama foarte larga de produse din care ai posibilitatea sa alegi pentru proiectul tau de constructii, iar printre acestea se numara si tabla decapata.

Materialele folosite pentru fabricarea tablei decapate sunt foarte calitative, astfel ca orice proiect in care aceasta este integrata va fi un real succes. In functie de grosimea de care aveti nevoie, puteti sa selectionati un anumit tip de tabla decapata dintre cele disponibile pe site. Iar daca intampinati anumite problema, echipa Mesteru Manole este aici pentru dumneavoastra pentru a va oferi sugestii. Alegeti intotedeauna profesionalismul, alegeti Mesteru Manole!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.