Mezzaluna. Restaurant – De la ingrediente organice la retete italiene inspirate din resursele culinare ale Italiei rurale

Calatoriile prin tara ingredientelor si alimentelor gatite cu pasiunea caracteristica Italiei au influentat doi tineri intreprinzatori sa creeze, chiar in mijlocul Bucurestiului, un restaurant care pregateste mancaruri traditionale inspirate de retete italiene savuroase cu arome pe deplin definite de consistenta alimentelor mediteraneene.

Mezzaluna di Laura este un proiect plin de succes care a luat nastere din pasiunea pentru gastronomie si cultura italiana a Laurei Nicoleta si a unui tanar bucatar specializat in arta culinara italieneasca.


Retete italiene si o atmosfera surprinzatoare inspirata din cultura Italiei

Mirodenii si arome imbietoare compun o suita de preparate gustoase dedicate tuturor celor care isi doresc sa se bucure de mancaruri italienesti deosebite.
Calatoria senzoriala pe care retetele italiene o ofera te poarta pe meleagurile Italiei rurale, acolo unde busuiocul si usturoiul sunt mereu proaspete. Toate ingredientele sunt atent selectionate, astfel incat preparatele sa fie definite de gustul puternic si aromat si de calitatea acestora asigurata de modul in care sunt gatite.


Retetele italiene de la Mezzaluna — Te inspira si iti antreneaza simturile!

Datorita arhitecturii sale si a design-ului minimalist, restaurantul Mezzaluna di Laura este o alegere ideala pentru cei care vor sa se infrupte din mancaruri pregatite dupa retete italiene originale, inspirate de pasiunea pentru gastronomia italiana.
Servirea mancarurilor este realizata impecabil de personalul specializat al restaurantului care reuseste, constant, sa redefineasca intregul meniu prin preparate atent selectionate dintr-o gama foarte variata de mancaruri italienesti.
Platingurile ingenioase si preparatele delicioase se regasesc in cadrul website-ului acestui restaurant recunoscut de numerosi clienti ca promoveaza un ambient relaxant si primitor.


Mezzaluna di Laura intrece asteptarile cu bucate delicioase

Mezzaluna este un proiect de succes datorita profesionalismului cu care isi desfasoara activitatea. Cerintele clientilor sunt intotdeauna respectate si asigura acestora locul necesar in care sa beneficieze de cele mai bune preparate inspirate de retete italiene originale.

Ingredientele retetelor italiene fac din preparatele Mezzaluna Restaurant o masa de exceptie
Obiceiul italienilor, ca si al romanilor, consta in faptul ca pregatesc mancaruri delicioase inspirate de pasiunea pentru viata si dragoste a acestora.

Iubirea cu care fiecare ingredient este atent selectionat si gatit, reuneste laolalta combinarea celor mai bune si sanatoase alimente pentru a celebra bucuria vietii si pentru a fi alaturi de cei dragi.

Ingredientele mancarurilor disponibile in cadrul restaurantului sunt mereu atent selectionate, iar rezultatul este de fiecare data perfect.

Pastele, intr-o gama variata — penne, spaghete, linguine fusilli etc.—in combinatie cu mozzarella delicioasa, dovlecei si rosii proaspete infaptuiesc preparate desprinse dintr-un tablou italienesc de familie.

Un tablou transpus in realitate de Mezzaluna di Laura, acolo unde mesele in familie sau intre prieteni sunt un motiv de bucurie impartasita alaturi de cei dragi.


Mezzaluna este locul unde fiecare zi e intampinata cu veselie si mese delicioase!

Mai multe informatii despre meniul restaurantului, rezervari si posibilitatea de a comanda la domiciliu accesati website-ul restaurantului: mezzaluna.restaurant sau sunati la numarul de telefon: 0729 591 469

Adresa restaurant: Strada Dorobantilor, nr. 63, Bucuresti

Adresa de e-mail: rezervari@mezzaluna.restaurant

,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.