Micsoreaza costurile facturilor la curent cu becurile led de la LED Concept

Dupa cum ati observant, atat in spatiile publice, cat si in locuintele private, in ultima vreme proprietarii opteaza din ce in ce mai frecvent pentru becurile led, intrucat ofera o multime de avantaje, spun tot mai multi dintre ei.

De ce becuri led de la LED Concept?

Bec led

Pentru ca becurile led dispun de o noua tehnologie cu mult mai ecologica ce ofera un consum foarte scazut. De altfel, in componenta lor nu se regaseste mercur, ci in interiorul lampii se afla o dioda care, surprinzator, consuma mai putin curent decat ar consuma un bec cu filament. Motivul cel mai important pentru care sa alegi LED Concept este ca durata de viata a produselor este de pana la 25 de ani.

Cum economisesti la factura de curent folosind becuri led?

De regula, oamenii se tem sa fac investitii costisitoare pe moment pentru a obtine rezultate avantajoase in viitor, iar pentru acest lucru, consumul de electricitatate a reprezentat intotdeauna un subiect foarte dezbatut de catre oameni, de aceea, specialistii s-au gandit sa dezvolte o tehnologiei de iluminat pe baza de led. Si au reusit, prin intermediul utilizarii becurilor led, sa reduca facturile la curent cu pana la 50%.

Sfaturi pentru utilizarea becurilor led:

E important sa cunosti avantajele pe care produsele LED Concept ti le ofera, intrucat vei stii cu exactitate ce tipuri de produse pentru iluminat ar trebui sa folosesti pentru a se potrivi locuintei tale. Astfel, becurile led care ofera o iluminare directionala ofera o lumina mult mai calitativa, oferind un consum mult mai scazut decat becurile incandescente. Pe de alta parte, led-urile albe au o istorie relativ recenta care ofera un aspect natural, intrucat au fost inventate abia in anul 1993, iar de atunci au imbunatatit semnificativ viata consumatorilor.

Avantajele becurilor led:

  • Durata de viata prelungita cu pana la 50 000 de ore de functionare la activ;
  • Consum redus de energie si reducerea costurilor facturii cu pana la 50%;
  • Rezistenta sporita datorita conceptului de lumina alba pe care specialistii LED Concept l-au implementat si totadata rezistenta la socuri si vibratii, datorita lipsei filamentului;
  • Tipul de lumina rece care nu permite supraincalzirea.

Prin urmare, tot mai frecvent pe piata, becurile led au devenit din ce in ce mai populare si mai accesibile, iar sistemul de iluminat realizat cu ajutorul becurilor led va acapara piata de iluminat din ce in ce mai mult, asa cum vechile becuri economice le-au eliminat pe cele clasice. Astlfel, utilizarea becurilor led va deveni mai de graba o placere, decat o necesitate.

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.