Micutzu, scandal violent pe stradă: „Să mă bată mama, că te omor!”. Imaginile filmate de martori

Scandal pe Calea Victoriei din Capitală: două grupuri s-au înjurat și îmbrâncit şi chiar au spart vitrina unui magazin.

Unul dintre protagoniști este actorul de stand-up comedy „Micutzu”. El și alte trei persoane implicate în conflict, au ajuns la secția de poliție. Polițiștii au dat amenzi, dar nu au încheiat deocamdată ancheta acestui incident.

Confruntarea a avut loc la miezul nopţi, în faţa unui magazin de băuturi de pe Calea Victoriei. Câteva momente mai devreme acolo ajunseseră Cosmin Nedelcu, zis Micutzu, împreună cu iubita lui şi un prieten. Actorul de stand-up comedy fusese abordat de cineva din grupul care se afla în faţa magazinului. I s-ar fi spus că este un iubitor de ciorbă de burtă. Dar apoi a fost şi înjurat, după cum ne-a declarat actorul.

Martor ocular”A început un mare scandal la terasă. Când a ajuns la terasă un bărbat a ridicat mâinile în semn de pace. S-au auzit ţipete s-a auzit un geam spart, după care o altă persoană care îl însoţea pe Micutzu a luat o masă şi a încercat să intre prin geamul securizat al magazinului. În magazin erau baricadate cel puţin trei persoane, o mamă cu un copil de trei ani”.

Scandalul a continuat inclusiv după sosirea echipajelor de poliţie, care au reuşit cu greu să-i potolească pe cei implicaţi. Totul era filmat de martori cu telefonul mobil din spatele geamurilor sparte.

Martor ocular”El a fost de o agresivitate ieşită din comun”.

Reporter: ”El a şi spart geamul?”

Martor”Da. Da”.

Într-un final Micutzu a fost urcat în maşina Poliţiei şi dus la secţie, unde a dat explicaţii în legătură cu cele petrecute. Actorul susţine că nu vrea deocamdată să facă niciun comentariu. La secţia de poliţie au mai ajuns trei persoane implicate în scandal. Poliţiştii au înregistrat plângeri din ambele tabere.

Periplul la secţia de poliţie s-a încheiat rapid: cu câte o amendă de 200 de lei pentru cei patru pentru schimbul de înjurături. Ancheta însă continuă pentru că a fost deschis un dosar penal pentru acuzaţii de loviri şi alte violențe, dar şi pentru distrugere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.