Milucon.ro – Pardoseală epoxidică pentru domenii cu cerințe specifice – Rezistența la solicitări mecanice și chimice

De la hale de producție și depozite, spații de birouri, spitale, centre comerciale, până la spații rezidențiale, pardoseala epoxidica acopera toate domeniile de utilizare.

Milucon vă oferă o gamă largă de produse și opțiuni de punere în operă a pardoselii epoxidice cu rol decorativ, rezultatele fiind deosebite pentru fiecare proiect în parte.

Dat fiind că în materie de creativitate nu există granițe, experții Milucon pot realiza pardoseli îndrăznețe, fie prin combinații de culori, fie prin transpunerea unor imagini 3D, execuția fiind impecabila.

Lucrări adaptate tehnico-economic — Pardoseala epoxidică durabilă, la prețuri accesibile

Deoarece fiecare domeniu are propriile cerințe, specialiștii Milucon pot alcătui sisteme personalizate, adaptate din punct de vedere tehnic și economic.

Așadar, pentru aplicațiile industriale se va aplica pardoseala epoxidica cu proprietăți antiderapante, antistatice, cu rezistență mare la acțiunea substanțelor chimice și alte caracteristici specifice.

În ceea ce privește aplicațiile rezidențiale, accentul se pune atât pe calitate și performanță, cât și pe aspectul estetic.

Condițiile de exploatare nu sunt extreme în domeniul privat, astfel că și pardoseala va avea proprietăți precum rezistența la uzură și zgâriere, întreținere facilă, finisaj antistatic etc.

Aplicare pardoseală epoxidică pe etape — Execuție la cele mai înalte standarde — Milucon.ro

O nouă pardoseală poate veni ca urmare a dorinței de schimbare, dar și ca urmare a necesității de a înlocui pardoseala veche cu o suprafață mai estetica și mai ușor de întreținut. Milucon.ro este alături de cei care își doresc pardoseală epoxidică realizată la cele mai înalte standarde, respectând toți pașii necesari:

Pregătirea suportului — Orice lucrare de execuție pardoseală epoxidică debutează cu pregătirea suportului; este important de știut că rășina epoxidică are aderență puternică pe beton, gresie și ciment, așa că suprafața va fi ușor de pregătit;

Amorsarea — Această etapă constă în turnarea unui tip potrivită de amorsă peste suprafața suport cu scopul de a sigila în profunzime orice fisură;

Turnarea rășinii epoxidice — Aceasta este etapa în care pardoseala începe să prindă contur. Se aplică mai multe straturi de rășină, în funcție de tipul de pardoseală dorit;

Stratul de finisare — Ultima etapă constă în aplicarea stratului de finisare transparent, cel care oferă luciu și rezistență sporită la uzură. În funcție de preferințe, pardoseala epoxidică poate avea aspect lucios, semi-lucios sau mat.

Procesul de aplicare poate dura între 3 și 5 zile, acest interval fiind diferit de la un proiect la altul.

Rezistența, durabilitate și finisaje artistice — Sisteme de pardoseală epoxidică executate cu stil de către Milucon
Amenajarea locuințelor moderne este din ce în ce mai îndrăzneață și originală atunci când vine vorba de pardoseală, Milucon fiind unul dintre partenerii specializați în pardoseală epoxidică care vă poate confirma acest lucru.

Noutatea nu mai constă doar în rezistență și durabilitate, ci și în imaginație și talent, aspectul decorativ al acestor pardoseli depășind limitele imaginației dvs.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, accesați acest link, unde veți găsi toate detaliile necesare.

Echipa Milucon vă stă de asemenea la dispoziție cu informații complete la numărul de telefon 0766 419 049 și la adresa de e-mail office@milucon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.