Mod Special Gym anunta reduceri pentru abonamentele la cursurile de aerobic

Din cap pana-n picioare, aerobicul imbunatateste toate functiile corpului si va face sa va simtiti mai sanatos si mai fericit. In plus, abonamentele la cursurile de aerobic ajuta la pierderea in greutate, la suportarea stresului, la intarirea sistemului imunitar si la reducerea anumitor afectiuni.

Sala de aerobic din sectorul 6, Mod Special Gym, pune la dispozitia clientilor posibilitati variate de cursuri de aerobic, din care il pot alege pe cel care li se potriveste.

Avantajele unui abonament la cursurile de aerobic

“Aerobic” inseamna “cu oxigen”, iar exercitiile de aerobic implica mai multi muschi ai corpului, care sunt angajati intr-o activitate continua. Abonamentele la cursurile de aerobic sunt din ce in ce mai utilizate si in Romania ultimilor ani, avant multiple beneficii atat pentru fizic, cat si pentru psihic. Unele dintre cele mai importante dintre beneficiile aerobicului sunt enumerate mai jos:

abonamente cursuri aerobic

  • Arderea caloriilor. Pe tot parcurusul antrenamentului de aerobic, corpul va arde calorii pentru a-si mentine activitatile permanente precum: respiratia, functiile organelor vitale si circulatia sanguina. Cand participati la exercitiile de aerobic, de orice tip ar fi ele, ajutati la arderea caloriilor. Cu ajutorul unei diete potrivite, aerobicul ajuta si la pierderea in greutate
  • Inima mai puternica. In timpul exercitiilor, inima nu este suprasolicitata, insa va pompa mai mult sange cu fiecare bataie a inimii, ceea ce inseamna o viata mai lunga si mai sanatoasa
  • Imbunatatirea fizica si mai ales psihica: practicarea regulate a exercitiului de aerobic ajuta la eliberarea endorfinei (reduce stresul si depresia)
  • Riscul de aparitie a bolilor este mai scazut pentru ce care practica aerobicul. Kilogramele in plus sunt cele din cauza carora, de multe ori, isi fac aparitia bolile de inima, diabetul si chiar cancerul

Abonamentele la cursurile de aerobic: sanatate la superlativ

Asadar, aerobicul este una dintre cele mai eficiente metode de combatere a stresului si de prelungire a vietii, precum si de dobandire a unei sanatati de invidiat. Reprezinta un complex de exercitii si de miscari, care dezvolta, pe rand, toate grupele musculare. Este accesibila tuturor, indiferent de varsta sau de sex. La Mod Special Gym clientii pot opta pentru abonament la unul dintre cursurile de aerobic existente: ABS, athletic, BCA, body challenge, circuit training, definitions, fitball, fitbody workout, jump rope, kangoo jumps, pilates, power sculpt sau rebound.

Mod Special Gym ofera cursuri de aerobic in sectorul 6, la preturi accesibile oricarui utilizator.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.