Novak Djokovic o apără pe Serena Williams pentru “ieşirile” nervoase de la US Open: Au fost multe emoţii

Câştigătorul finalei masculine a turneului de la US Open, Novak Djokovic, este de partea Serenei Williams în războiul pe care aceasta l-a avut cu arbitrul Carlos Ramos. Sârbul este convins că acesta a greşit în momentul în care i-a pus un punct în plus lui Osaka, jucătoare care a câştigat finala.

“În opinia mea, arbitrul de scaun nu ar fi trebuit s-o împingă pe Serena la limită, mai ales într-o finală de Grand Slam. El a schimbat cursul meciului, ceea ce nu era necesar, după părerea mea. Toţi trecem prin emoţii, mai ales când luptăm pentru un trofeu de Grand Slam. Serena ştie că o iubesc. Este atât de dedicată acestui sport, mă inspiră pe mine şi mulţi alţi jucători de tenis, atât fete, cât şi băieţi, din întreaga lume. Trebuie să empatizăm cu ea. Au fost multe emoţii ieri (n.r. în finala feminină). Serena a plâns, Naomi a plâns, a fost foarte, foarte greu”, a declarat fostul lider ATP.

Serena Williams (36 de ani) a provocat un scandal monstru în finala US Open, pe care a pierdut-o în favoarea lui Naomi Osaka, scor 6-2, 6-4.

WTA, forul care se ocupă de tot ce mişcă în tenisul feminin, a anunţat, printr-un mesaj pe site-ul oficial, că va deschide o investigaţie asupra celor întâmplate sâmbătă noapte, 8 septembrie, în finala feminină de la US Open, când nervii Serenei Williams au cedat.

Djokovic a ajuns la 14 trofee de Grand Slam în carieră şi l-a egalat pe Pete Sampras după ce l-a învins pe Juan Martin Del Potro, 6-3, 7-6, 6-3, în finala masculină de la US Open.

“Viaţa mea s-a schimbat cu 180 de grade în ultimele şase luni. Mi-a luat mult timp să-mi redescopăr nivelul, însă am avut multe de învăţat în această perioadă. Ultimele două luni au fost nebune pentru mine”, a spus tenismanul sârb.

“Nole” a glumit pe seama atmosferei incendiare făcute de fanii argentinieni pentru a-l încuraja pe Del Potro.

“A fost ca un meci de fotbal, cu fani ai Argentinei şi Serbiei, cu fanii lor scandând Ole-Ole. Mi-am imaginat că strigă Nole-Nole pentru a mă încuraja”, s-a amuzat la final Djokovic pe seama suporterilor care l-au iritat în timpul finalei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.