O tânără care și-a luat permisul acum 2 luni s-a răsturnat cu mașina într-o curte. Vehiculul, distrus aproape în totalitate

O tânără care și-a luat permisul acum două luni s-a răsturnat cu mașina într-o curte, deși conducea pe un drum drept, în județul Dâmbovița.

Șoferița de 31 de ani și-ar fi luat privirea de la șosea câteva clipe, suficient pentru a pierde controlul volanului. A avut noroc și a scăpat cu răni ușoare, în timp ce mașina e daună totală.

Accidentul s-a produs pe raza comunei Dragomireşti, în Dâmbovița. Tânăra, aflată la volanul unei masini sport, a ieșit de pe carosabil, a rupt gardul unei curți și s-a răsturnat.

Un alt șofer, care văzut toată scena, a sunat la 112.

Ana Maria Liță, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa”Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat conducătoarea auto, o femeie de 31 de ani. Aceasta se afla singură în autoturism. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

Etilotestul a indicat că femeia nu consumase alcool. Agenții de poliție i-au luat și probe de sânge, așa cum prevede legea.

Din fericire, șoferița a fost rănită ușor. A primit îngrijiri medicale din partea echipajului de la Ambulanță sosit la fața locului și nu a mai mers la spital. Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească exact din ce cauza a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.