Obtine certificarea in agricultura ecologica – curs acreditat

Nu pierde o noua sesiune a cursului acreditat de agricultura ecologica ! Vino in Bucuresti, intre 4 si 7 iunie 2016 si participa la un curs interactiv in care vei invata sa utilizezi tehnicile cultivare a plantelor si crestere a animalelor in sistem ecologic. Cursul este acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări și recunoscut de Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale.

Toți participanții la cursul de agricultură ecologică vor primi în urma unui examen de specialitate un certificat de absolvire autorizat pe „Operator în ferme ecologice mixte”, cod COR: 314205.

PROGRAMUL CURSULUI  

ZIUA 1: în prima zi de curs, participanții vor învăța de la lectorul Maria Toader, profesor în cadrul UASMV, principiile cultivării plantelor în sistem ecologic, rețete de fertilizatori și metode de recoltare.

ZIUA 2: Modulul de creștere a animalelor în sistem ecologic va fi susținut de lectorul Viorica Boboc, președinte al Asociației Bioavicultorilor din România- BIOAVIROM, care va prezenta toate speciile importante de animale cu tipologiile și nevoile lor de creștere în sistem ecologic.

ZIUA 3: în cea de-a treia zi de curs, dr. Ing. Aurelia Grecu, va prezenta condițiile de certificare ale unei ferme ecologice și informații despre completarea și depunerea angajamentelor și cererilor unice de plată pentru măsurile compensatorii de dezvoltare rurală aplicabile pentru PNDR 2014-2020 (Măsura 10 – agro-mediu și climă și Măsură 11 – agricultură ecologică). Informațiile prezentate îi vor ajuta pe fermieri în completarea adeverințelor APIA necesare depunerii dosarelor pentru obținerea subvențiilor.

 

ZIUA 4: în ultima zi de curs, participanții vor face o vizită la una dintre cele mai cunoscute ferme mixte din zona.  Cursanții vor discuta despre tehnologii de producție, metode de fertilizare și tipuri de culturi și vor beneficia de îndrumări și sfaturi de la un fermier cu experiență în agricultura ecologică. Deplasarea se va face cu un autocar, pus la dispoziție de organizator.

Cursul de agricultura ecologică este disponibil în 3 module. Cursanții pot opta pentru unul dintre următoarele module potrivit oricărei afaceri:

Curs operator în ferme ecologice mixte– 4 zile

Curs operator în ferme ecologice vegetale– 3 zile

Curs operator în ferme ecologice animale–3 zile

 

Prețul unui curs este de 800 de lei.

Certificatul va foloseste pentru:

•A infiinta un PFA cu domeniul de activitate inscris pe diploma

•A afla informatii valabile si ultimele noutati din domeniu

•A trece competentele inscrise pe certificat in incadrarea juridica in fisa de angajat (cartea de munca)

•A aplica pentru fonduri europene sau a depune dovada certificarii catre APIA

 

Pentru inscrieri si si informatii suplimentare, ne puteti contacta telefonic la urmatoarele numere de telefon: 0743.183.353, sau prin e-mail: cursuri@cbmanagement.ro

 

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.