Opoziţia a depus în Parlament moţiunea de cenzură: “Ajunge, Guvernul Dragnea-Dăncilă este ruşinea României”

El a mai spus că de câteva săptămâni există o coordonare între partidele parlamentare de Opoziţie.

”Guvernul Dragnea Dăncilă poate să cadă, poată fi înlocuit. Totul este o chestiune de voinţă politică. Partidele de Opoziţie au demonstrat că au tenacitate, consecvenţă, oameni profesionişti, au voinţă politică şi de mâione poate fi pus pe masa României un program de gyuvernare, astfel încât fiecare român să simtă că guvernul decide şi gestionează pentru ei şi nu pentru un grup restrâns de infractori şi oameni fără discernămnt”, a declarat şi liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan.

Liderul grupului deputaţilor PNL a afirmat că „163 de parlamentari din PNL, USR., PMP, neafiliaţi şi aparţinând partidului Pro România au semnat şi asumat depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului intitulată .

La rândul său, preşedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a afirmat că guvernul Dăncilă trebuie demis pentru că nu a alocat ”niciun cent, niciun leu” în proiectul de buget pe 2019 pentru Autostrada Piteşti Sibiu, Bucureşti – Braşov sau Iaşi Târgu Mureş.

”A trebuit să dăm în Parlament o lege prin care să obligăm guvernul să răspundă unor priorităţi naţionale pe proiectul autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş pentru a conecta Moldova la Europa printr-o autostradă”, a precizat Tomac.

Pe 27 iunie, plenul reunit al Parlamentului a respins moţiunea de cenzură a Opoziţiei împotriva Guvernului Dăncilă. Parlamentarii PSD-ALDE au fost prezenţi în sală, pentru a asigura cvorumul la moţiune, dar nu au votat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.