Orban: Dacă PSD va pierde alegerile europarlamentare, poate fi un moment propice pentru moțiunea de cenzură

PNL va depune o moţiune de cenzură împotriva guvernului când va considera că există şanse pentru a obţine şi voturi din afara opoziţiei, a declarat, vineri, la Bacău, preşedintele partidului, Ludovic Orban.

Orban a apreciat că, dacă PSD va pierde alegerile europarlamentare, va fi „un moment propice” pentru a depune moţiunea de cenzură.

„Obiectivul nostru este să punem punct cât mai repede acestei guvernări care provoacă consecinţe catastrofale pentru România. Vom depune această moţiune de cenzură când vom considera că există auspicii favorabile, şanse de a putea obţine un număr semnificativ de voturi în afara voturilor pe care le deţinem, opoziţia de astăzi, şi care sunt insuficiente pentru a dărâma guvernul. După ce vom câştiga alegerile europarlamentare, PSD va pierde alegerile europarlamentare, poate fi un moment propice”, a declarat Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Preşedintele PNL a adăugat că o prezenţă masivă la votul pentru Parlamentul European concomitent cu un vot acordat liberalilor poate conduce la dărâmarea guvernului.

„De asta este un mesaj, românii dacă vin la vot la alegerile pentru Parlamentul European, votul lor reprezintă votul la o moţiune de cenzură împotriva lui Dragnea şi a actualului Guvern. Pentru că o prezenţă masivă la vot şi un vot dat PNL poate să ducă la dărâmarea guvernului şi, votând PNL, votezi o moţiune de cenzură împotriva lui Dragnea şi PSD”, a adăugat Ludovic Orban.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a aflat vineri, la Bacău, pentru a se întâlni cu membrii filialei în perspectiva alegerilor europarlamentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.