Pachete promotionale la Editura Univers Enciclopedic. Reduceri de pana la 52% pentru categoriile Dictionare, Istorie, Parenting

DEX-ul, DOOM-ul si Gramatica Limbii Romane ajung in biblioteca ta in luna ianuarie la doar jumatate din pretul initial. Poti comanda, in varianta de pachete promotionale, instrumentele esentiale ale limbii romane, cea mai elaborata istorie a romanilor sau carti de parenting care te ajuta sa fii un bun parinte, profitand de cele mai avantajoase oferte de pret.

Pachetele promotionale care includ dictionare si manualele de baza ale gramaticii limbii romane beneficiaza de reducere de pana la 50%. Cu unul dintre cele sase pachete poti adauga in biblioteca ta DEX-ul, DOOM-ul, Gramatica Limbii Romane sau Micul Dictionar Academic, la un pret promotional. Setul de dictionare bilingve beneficiaza de un pret special. Acum iti poti cumpara dictionarele bilingve german-roman si englez-roman cu un discount de 43%.

Si parintii se pot bucura de reduceri substantiale. Pachetul Promotional Parenting, care include „Cum sa va linistiti copiii”, de Lorraine E. Murray, „Adolescentul de la 13 la 19 ani”, de Julian Sleigh, „Educatia creativa intr-o familie unita”, de Lou Harvey Zahra si „Anii hotaratori ai copilariei”, de Christiane Kutik, beneficiaza de o reducere de 38%. De asemenea, cateva dintre cele mai cautate povesti pentru copii pot fi cumparate la un pret cu 52% mai mic.

Cele 10 volume de „Istoria Romanilor” semnate de Nicolae Iorga ajung acum la tine cu o reducere de 38%.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil si face parte din campania prin care Editura Univers Enciclopedic isi doreste sa aduca in bibliotecile romanilor titluri elementare din domenii variate precum limba romana – dictionare, istorie sau parenting.

Intregeste-ti biblioteca cu titluri de referinta! Intra pe site-ul www.universenciclopedic.ro si comana acum unul dintre pachetele promotionale oferite de Editura Univers Enciclopedic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.